Soraya – La Carihuela

Artiest(en) Soraya
Titel La Carihuela
Releasedatum 24-04-2019
Artikelnummer SR19007
Barcode 8719884028087
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Zomerhit
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek & tekst
01 Soraya La Carihuela NLCW61900007 3:03 S.G.D. Sinnecker

Zangeres Soraya (De Parel van de Jordaan) brengt ode aan Spaanse badplaats ‘La Carihuela’

Zangeres Soraya bezingt in haar nieuwe single ‘ La Carihuela’ de prettige gedachten die ze beleeft als ze op vakantie is in dit Spaanse dorpje onder de rook van Torremolinos. Al meer dan 25 jaar voelt La Carihuela als haar tweede thuis. Soraya heeft zelf de tekst geschreven en bovendien de melodielijn bedacht. Producer Jurgen Kuppens heeft vervolgens de puntjes op de i gezet. Het resultaat is een aanstekelijk lied waar je vrolijk van wordt.

Sinds vier jaar heeft Soraya een relatie met Bart Faber waar ze op 15 december 2017 mee trouwde. ‘Bart heeft mij aangestoken en het creatieve knopje geactiveerd. Hij gaf aan dat ik m’n dromen moest gaan leven i.p.v. te blijven dromen. Ik heb naar hem geluisterd met als gevolg dat ik nu eigenaar ben van een eigen entertainmentbureau in Rozenburg. Daarnaast gebeuren er op muzikaal vlak heel veel leuke dingen. Zo doe ik mee in de theatershow ‘Mokums Paradijs’ en heb m’n pijlen gericht op een plekje in de Nederlandstalige muziekwereld.

In 2017 kreeg ‘De Parel van de Jordaan’ zoveel inspiratie dat ze op het strand in La Carihuela speciaal voor Bart het lied ‘ Als ik zo naar je kijk’ schreef. Het concept stuurde ze naar Jurgen Kuppens die haar adviseerde het op single uit te brengen. ‘Achteraf was de timing een beetje te laat. Dit zomerse lied verscheen in september. Spijt hebben we er niet van. We zien het als een leermoment en lanceren nu ruim voor de zomer de opvolger ‘La Carihuela’, onthult Soraya.

De officiële presentatie vindt plaats in….u raad het al….‘La Carihuela’. De Burgemeester krijgt ook een exemplaar uitgereikt om hem te bedanken voor de gastvrijheid als zangeres en als toerist. In het lied bezing ik het gevoel dat ik deel met dit gezellige dorpje. Mijn droom is om in de toekomst daar een Bed and Breakfast te beginnen. Bart ziet dat ook helemaal zitten. Een grote hobby van hem is duiken, dus dat is prima te combineren. Als ik er aan denk, krijg ik al kriebels in m’n buik’, verklapt Soraya.

Ook verklapt Soraya dat zij Lange Frans heeft weten te strikken om mee te spelen in de clip die natuurlijk ook is opgenomen in La Carihuela. Soraya heeft Frans leren kennen bij de theatershow Mokums Paradijs. ‘We hebben een leuke band met elkaar opgebouwd. Zeker nadat Frans vertelde dat hij zijn eerste lied ook in La Carihuela heeft geschreven. We hebben leuke plekjes op video vastgelegd’, aldus Soraya.

‘La Carihuela’ verschijnt op het Storm Records label en is vanaf 24 april 2019 verkrijgbaar. Het is de eerste samenwerking met Bert Schenau. ‘Ik ken Bert al heel lang, maar tot een samenwerking is het nooit gekomen. Niet omdat we dat niet wilden, we hebben er nooit bij stilgestaan. Vanaf heden verzorgt zijn entertainmentbedrijf Feestartiesten.nl exclusief mijn boekingen. Ik ben helemaal happy’, glundert Soraya.

Info & boekingen Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Website www.sorayaentertainmentbureau.nl
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo clip volgt in week 19
Productie Jurgen Kuppens
Artwork PZ Media
Fotografie Ron Schmid Visualmedia
Hairstyliste Ilona van Dun
Clipproductie Ron Schmid Visualmedia
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Soraya – La Carihuela” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This