Thyrone – Hou je mond dicht schat

Artiest/Act Thyrone
Titel Hou je mond dicht schat
Promodatum 15-06-2020
Artikelnummer 1114080098
Barcode 8719884050552
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied / Zomer
Shops Apple Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Thyrone Hou je mond dicht schat NLNJ12000005 2:50

Leidse zanger Thyrone met vrolijke zomerse single ’Hou je mond dicht schat’

Thyrone is een vrolijke talentvolle zanger uit Leiden die met het Nederlandse lied is grootgebracht. Op zijn zestiende jaar begon hij voor het eerst voor publiek op te treden en kreeg de smaak al snel te pakken. Hij ging meedoen met talentenjachten waar hij ook een aantal keer als eerste in de prijzen viel en de mensen verbaast waren dat hij Nederlandse nummers zong.

Ook nu zingt hij alleen maar Nederlandse muziek tijdens zijn optredens, want daar ligt zijn passie. Maar na 5 jaar bezig te zijn met de muziek heeft Thyrone de wens om een eigen nummer te hebben dat speciaal voor hem geschreven is. Hij gaat daarom een samenwerking aan met met Chris Cohen en Peter La haye die speciaal voor hem een nummer schrijven in de stijl die Thyrone leuk vindt. Dit resulteert in het vrolijke, zomerse ‘Hou je mond dicht schat’.

De tekst gaat over dat je niet altijd lange serieuze geprekken met elkaar moet voeren, maar gewoon moet leven, dansen en feesten. ‘Maar daar mag ieder zijn eigen mening over hebben’ zegt Thyrone lachend.

Jaap van Didden van JvDRecordings is verantwoordelijk voor de videoclip, Leico Music voor de release en UltimateDisk voor de marketing en en promotie.

Website N.v.t.
Info & boekingen Dave vd Hurk / 06 52325555 / Dvdhurkie3@gmail.com
Socialmedia  
Muziek / Tekst Peter van Kesteren / Chris Cohen
Publishing Ultimate Music Publishing
Productie Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Fotografie Naomi de Roo
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording
Promotie & Marketing Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This