Tim Johnson – Wat jij met me doet

(1 klantbeoordeling)

Artiest(en) Tim Johnson
Titel Wat jij met me doet
Releasedatum 05-06-2019
Artikelnummer SR19012
Barcode 8719884030981
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek Tekst
01 Tim Johnson Wat jij met me doet NLCW61900012 3:19 Hans Louws

Eerste eigen single van Tim Johnson een feit

Tim Johnson is al jaren actief als allround DJ en reist stad en land af om het publiek te entertainen. Dat Tim van alle markten thuis is blijkt wel uit zijn enorme waslijst aan plekken die hij heeft aangedaan. Bij Gerry’s Inn in het Oostenrijkse Westendorf is hij al vele jaren een vaste verschijning. Ook voor presentatieklussen wordt Tim regelmatig benaderd.

Op het Storm Records label verschijnt nu z’n debuutsingle ‘Wat jij met me doet’. Zoals de titel al verklapt, gaat het over de liefde. Het nummer begint rustig, maar krijgt op een gegeven moment een heerlijk tempo waar je vrolijk van wordt. En dat was volgens Tim ook de insteek. Ook het team waar Tim mee samenwerkt heeft z’n sporen al ruimschoots verdiend in de Nederlandse muziekwereld.

‘Als ik het doe, doe ik het goed. Ik houd niet van half werk’, vertelt Tim. Hans Louws heeft de muziek en de tekst geschreven, de opnames vonden plaats bij Ger Oerlemans, Ingrid Simons verzorgde het koorwerk en Marcel Fisser was verantwoordelijk voor de gitaarpartijen. ‘Via Face-time besprak ik met Hans Louws het onderwerp waar ik graag over wilde zingen. Hij is op dat gebied een vakman. Ook over de samenwerking met de rest van het team ben ik zeer tevreden’.

Helemaal onbekend in het opnemen van een single is Tim niet. In 2018 nam hij als feestact Gier & Goor samen met Danny Canters de feestknaller ‘Zuipen Springen Feesten ( met z’n allen)’ al op. Dat vond hij erg leuk om te doen en smaakte dus naar meer.

Ger Oerlemans heeft ook de beelden van de clip geschoten. Er werd werkelijk alles uit de kast gehaald om de verhaallijn uit te beelden. ‘En wat hoort er bij een verhaal dat over de liefde gaat…precies een mooie dame. Nieuwsgierig?….bewonder hem op YouTube’, aldus Tim.

Info & boekingen Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Muziek Producties
Backingvocal Ingrid Simons
Toetsen Ger Oerlemans
Gitaren Marcel Fisser
Artwork Artiest Ontwerp
Clip Productie Oerlemans Muziek Producties
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

1 beoordeling voor Tim Johnson – Wat jij met me doet

  1. Hetty Thompson

    Ik heb net je intervieuw Met Wil v Delft gehoord en Ik Wil je Heel veel succes Met je nieuwe cd wensen en heel veel Geluk in je prive leven.
    Ik Ben Hetty Thompson en woon sinds 1999 in Pensacola Florida en Ik luister elke morgen mijn tijd Van 3 tot 5 uur naar Wil,Zo Blijf Ik op De hoogte van Het Nederlandse Lied.
    Groetjes ????

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This