Tim Rietbroek – Dit gaat nooit over

Artiest/Act Tim Rietbroek
Titel Dit gaat nooit over
Releasedatum 03-07-2023
Artikelnummer NLHITS2308
Barcode 8719884112755
Label NL Hits
Genre Nederlandstalig / Pop / Party / Volks
Playlists Radio Continu (Playlisted), Radio Halloo (Playlisted)
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Tim Rietbroek Dit gaat nooit over NLW2R2391238 3:17

Zanger Tim Rietbroek lanceert debuutsingle DIT GAAT NOOIT OVER

De 25-jarige in Den Haag geboren en getogen autoverkoper Tim Rietboek lanceert deze zomer zijn debuutsingle DIT GAAT NOOIT OVER.

Hij ging hiervoor een samenwerking aan met het producersteam van Sonic Solutions die er een geweldige productie van hebben gemaakt. Omdat Tim gek is op de sound van accordeon en gipsygitaar werden deze aan de single toegevoegd.

Ik geloof zelf heel erg in de liefde en wilde dus graag dat mijn eerste single over dit prachtige onderwerp ging. Om een grote doelgroep aan te spreken gaat het liedje niet over hem, haar, of zij, maar over jij, aldus de altijd spontane Tim.

Van jongs af aan wilde Tim Rietbroek al artiest worden. Als hij in de auto ergens naar toe reed, zong hij altijd luidkeels mee met de Nederlandstalige hits op de radio. Tim heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot het artiestenwereldje en hoopt dat zijn single DIT GAAT NOOIT OVER zal bijdragen aan een succesvolle boost van zijn nog prille zangcarriere.

Tim begon pas 2 jaar geleden met zingen voor publiek en besloot door alle enthousiaste reacties om er serieus werk van te maken. Hij nam zangles, ging fanatiek de sportschool in en deed ondertussen veel podiumervaring op. Ondertussen treedt hij regelmatig op in het land en geniet van alles wat er momenteel op zijn pad komt. Voor de clipproductie ging Tim een samenwerking aan met Ron Schmid VisualsMedia en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Info & boekingen Tim Rietbroek / +31 6 39712783 / timrietbroek@gmail.com
Socialmedia   TikTok
Origineel N.v.t.
Muziek / Tekst Hans Louws
Productie & Arrangement Sonic Solutions (J. Van Dijk, M. Clerx, J. Mathijssen)
Studio Sonic Solutions
Mastering Sonic Solutions
Fotografie Henk Bos
Artwork Rene Graphics
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia 
RTV-Promotie en Labelmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This