Tony Anderson – Laat mij gelukkig zijn

Artiest(en) Tony Anderson
Titel Laat mij gelukkig zijn
Releasedatum 26-06-2019
Artikelnummer SR19014
Barcode 8719884031940
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek Tekst
01 Tony Anderson Laat mij gelukkig zijn NLCW61900014 3:06 René Portegies

Tony Anderson bezingt in ‘Laat mij gelukkig zijn’ de problemen die in relaties voorkomen

Op donderdag 27 juni 2019 presenteert Tony Anderson z’n nieuwe single ‘Laat mij gelukkig zijn’ bij De Plashoeve, gelegen aan de Baambrugse Zuwe 167 in Vinkeveen. Tony heeft de pakkende tekst en muziek zelf geschreven en samen met het DGV management van Dennis Verwei de productie weten te verwezenlijken. De opnames vonden plaats bij de Music Experience Studio o.l.v. producer Jeroen Dirksen. Volgens Tony is het een liedje geworden die voor iedereen van toepassing kan zijn.

In het dagelijkse leven hoor je vaak dat het in relaties niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Dat inspireerde Tony Anderson om een lied te schrijven waarin een aantal voorkomende problemen worden benoemd. ‘Denk bijvoorbeeld aan de drank die regelmatig de grootste vriend blijkt te zijn. Ook egoïsme staat in de top tien van de meest besproken problemen. Daarnaast wordt er niet meer met elkaar gesproken en zijn de ‘geliefden’ elkaar meer dan zat. Om die nare tijd achter zich te laten probeer ik ze met opbeurende woorden de hoop te geven dat het nog niet voorbij hoeft te zijn’, vertelt Tony.

De kaasmarkt en een kroeg in Alkmaar van een goede vriend van Tony vormen het toneel van de bijbehorende clip. ‘Ik heb speciaal een model ingehuurd die op hoge hakken de aandacht van trekt van menigeen. Ik ben zelf door twee kaasdragers gedragen. De weersomstandigheden waren perfect’, glundert Tony.

Tijdens de gratis toegankelijke releaseparty zijn ook optredens van Ramon Sandbergen, Leo Nardell, Hans Merkx, Dario, Hans Kap, Noord Holland duo en Sasja Brouwers. De aanvang is vanaf 20.00 uur.

‘Laat mij gelukkig zijn’ verschijnt op het Storm Records label en is vanaf 26 juni verkrijgbaar via de bekende portals en streamingdiensten.

Website www.tonyanderson.nl
Info & boekingen Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Jeroen Dirksen
Studio Music Experience Studio
Clip Productie Oerlemans Muziek Producties
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tony Anderson – Laat mij gelukkig zijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This