Vester – Jij

Artikelnummer SR18002
Barcode 8719884003312
Releasedatum 04-04-2018
Label Storm Records
Artiest(en) Vester
Titel Jij

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Vester Jij NLCW61800001 3:07

Vester Weert hoopt met nieuwe single ‘Jij’ een stapje verder te komen

Met z’n nieuwe single ‘Jij’ hoopt Vester Weert een stapje hoger op de ladder te komen. De zanger uit Den Helder zong ik het verleden hoofdzakelijk Engelstalig repertoire. In 2016 werd hij uitgenodigd om mee te doen aan een Hazesavond. Vervolgens heeft Vester diverse Hazes liedjes geoefend, waarvan hij er een aantal vertolkte op het podium. Omdat hem dit veel positieve reacties opleverde, besloot hij het roer om te gooien en zich te richten op Nederlandstalige muziek.

In datzelfde jaar kwam Vester voor het eerst in aanraking met een opnamestudio. Zijn eerste single kwam tot stand via een Facebookactie van BVB Producties. Hij werd uitgeloot en mocht gratis een nummer opnemen en koos ervoor om Tino Martin’s grote hit ‘Het is goed zo’ te coveren.

Hiermee was de eerste stap gezet. Vester had echter al een behoorlijke tijd de wens om een eigen nummer compleet met nieuwe muziekarrangementen en een eigen songtekst op te markt te brengen. Samen met BVB Producties en muziekmaker/ tekstschrijver R. Pol werd het ‘op zijn lijf’ geschreven lied ‘Mijn vrouw’ uitgebracht.

Tijdens een muzikaal festijn in Den Helder liep Vester in 2017 bij toeval platenbaas Bert Schenau van Feestartiesten.nl tegen het lijf. “Ik vertelde hem dat ik graag een stapje verder wilde komen in de muziekwereld en op zoek was naar een goed nummer. Hij kende me nog niet en wilde me eerst horen zingen. Bert was erg enthousiast en stelde me voor aan producer Ger Oerlemans die toevallig vier nummers op de plank had liggen waarvan het onderwerp me aansprak. Ik heb gekozen voor het nummer ‘Jij’ omdat de tekst bijna autobiografisch is. Het resultaat is een heerlijk uptempo/poppy nummer waar ik 100% achtersta”, aldus Vester.

Meer info: Facebook Instagram
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229

Muziek & Tekst: René Portegies
Productie & Arrangementen: Ger Oerlemans
Studio: Oerlemansmuziekproducties.nl
Gitaar: Marcel Fisser
Koor: Ingrid Simons
Videoclip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl
Artwork: PZ Media

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan een geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This