Vester – Laat me zien

Artiest(en) Vester
Titel Laat me zien
Releasedatum 25-03-2020
Artikelnummer SR20004
Barcode 8719884045633
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Pop / Levenslied
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Vester Laat me zien NLCW62000003 3:23

Vester Weert haalt alles uit de kast voor z’n nieuwe single ‘Laat me zien’

Vester Weert zat te twijfelen of hij z’n nieuwe single ‘Laat me zien’ vanwege het Coronavirus nu wel of niet zou lanceren op 25 maart 2020. In eerste instantie zou de single in november 2019 verschijnen, maar vanwege stemproblemen én een luchtwegontsteking werd besloten om het te verplaatsten naar januari 2020. Omdat de medische toestand op dat moment nog niet helemaal optimaal was, werd alles opgeschoven naar 25 maart 2020.

‘Omdat er deze week meerdere nieuwe singles uitkomen, heb ik met mijn platenbaas Bert Schenau overleg gehad en kwamen tot de conclusie om de promotie van ‘Laat me zien’ per 25 maart ‘gewoon’ door te laten gaan. Het bezoeken van radiostations en promotionele optredens zit er vanwege het Coronavirus niet in. Ik zal dus meerdere telefonische interviews geven’, vertelt Vester.

Vester kreeg het nummer aangeboden door Hans Louws. ‘Het is een pittig nummer, maar ik hou wel van uitdagingen. Ik kan me heel goed vinden in de tekst die over een vrouw gaat die twijfelt’. De opnames van het nummer vonden plaats bij Ger Oerlemans in Alkmaar. Meewerkende muzikanten zijn: Ingrid Simons, Marcel Fisser en David Wilschut. Het is de derde single die Vester lanceert bij Storm Records. De hoesfoto is ontworpen door Robert Gort. De beelden van de clip zijn door Ger Oerlemans geschoten bij Fort Harssens in Den Helder.

De naamsbekendheid van Vester is het afgelopen jaar erg gegroeid. ‘Dat komt mede door m’n vorige single ‘Voor altijd in mijn hart’. Deze heeft bij een aantal grote radiostations in de playlist gestaan en kreeg een notering in de Oranje Top 30. ‘Ik hoop dat ‘Laat me zien’ me nog weer stapje hoger op de ladder kan plaatsen. Ik ben er klaar voor’, aldus Vester.

Info & boekingen Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia  Instagram-logo Youtube-logo
Productie Ger Oerlemans
Studio Oerlemansmuziekproducties.nl
Backing vocals Ingrid Simons
Gitaar Marcel Fisser
Sax David Wildschut
Fotografie & artwork Robert gort
Clipproductie Oelemansmuziekproducties.nl
Projectmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk / Ultimate Management
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This