Wally Preyll – Arms of a woman

Artiest(en) Wally Preyll
Titel Arms of a woman
Releasedatum 26-03-2020
Artikelnummer UD20011
Barcode 8719884047286
Label UltimateDisk
Genre Engelstalig / Pop / Ballad
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Wally Preyll Arms of a woman NLMN32000002 4:13

Wally Preyll zingt ‘Arms of a woman’ een ode aan alle sterke vrouwen

Wally Preyll heeft het zoals vele ondernemers erg zwaar. Zeker nu hij ervaart hoe belangrijk zijn vrouw in zijn leven is. Ze is zijn steun en toeverlaat en zij houdt het gezin draaiende in deze moeilijke tijd.

‘Al heeft zij het nog zo zwaar, haar kracht en liefde houdt ons als familie overeind’. Dus dit lied is voor alle sterke vrouwen die nu hun kracht en liefde tonen’, aldus Wally.

Voor alle vrouwen die haar partner, kinderen, geliefden, familie en vrienden steun en energie geven, zingt Wally dit mooie lied als blijk van waardering. En ook voor de alleenstaande vrouwen die op dit moment het wiel alleen draaiende houden.

Hopende dat dit gebaar wat meer glans kan brengen in deze tijd. Want zeker nu is het zo duidelijk hoe breekbaar het leven kan zijn, maar in de armen van een vrouw vind je altijd de rust.

Peter van Leerdam van HighWaves.nl is weer verantwoordelijk voor de productie, Jaap van Didden van JvDRecording voor de videoclip en UltimateDisk voor de release en promotie.

Info & boekingen www.wally-preyll.nl / +31 6 51188674
Socialmedia    
Muziek & Tekst Ryan Massaro
Publishing Sony/ATV Music Publishing LLC, BMG Rights Management
Productie / arrangement Peter van Leerdam
Studio High Waves Production & Digital Recording
Videoclip + Artwork Jaap van Didden / JvD Recording
RTV promotie & Marketing Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This