De Zingende Schilders – Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand

Artiest(en) Wilbur Zitman & De Zingende Schilders
Titel Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand
Promodatum 22-01-2020
Artikelnummer 113887874
Barcode 8719884038901
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Party / Carnaval
Shops Apple Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Wilbur Zitman & De Zingende Schilders Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand NLNJ11900051 3:06

Carnavalshit ‘Jij krijg die kwast niet meer uit mijn hand’ opnieuw in de promotie!

Wilbur Zitman & De Zingende Schilders hebben het afgelopen jaar bij wijze van grap of ludieke actie het carnavalsnummer ‘Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’ op de muziek van het bekende nummer van John de Bever uitgebracht. Dit sloeg in als een bom en werd binnen 2 dagen zelfs door televisie en radio in Nederland en Duitsland opgepikt.

‘We dachten dat het lokaal wel zou aanslaan maar programma’s als RTL Late Night en Editie-NL pakten het ook op en de single werd zelfs op de Duitse nationale televisie uitgezonden. Het nummer is ruim 300.000 keer bekeken op verschillende FB-pagina’s en andere social media’, aldus Wilbur.

Ondertussen is Wilbur alweer druk bezig om ook als solo-feestzanger door te breken en is hiervoor een samenwerking aangegaan met de bekende componist Pascal de Vormer. Morgen volgt namelijk alweer de release van zijn debuutsingle als Jack Speck met ‘Mag ik je voortuintje ff schoffelen’.

Wilbur Zitman
Geboren in Leiden en getogen in Voorschoten wilde ik als klein jongetje zanger worden. Later heb ik dat beeld maar wat bij gesteld. Het duurde nog tot mijn 25e voordat ik me bij een toneelvereniging aansloot en het podium op ging. Dat moest ik ook tijdens mijn lerarenopleiding voor het schildersvak en ik vond het geweldig. In 2010 heb ik het schildersbedrijf van mijn vader en grootvader overgenomen en toen zanger Mario Mulder bij ons kwam werken zag ik kansen. Het klikte tussen ons en met Mario samen durfde ik die microfoon wel op te pakken. Door hem ben ik ook met professionele zangers in contact gekomen. Wat een stemmen, wat een bereik, wat een volume. Dat was nog eens wat anders’, vertelt een enthousiaste Wilbur.

‘Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’ is uitgebracht op het Leico Music label en de promotie is in handen van UltimateDisk.

Website www.dezingendeschilders.nl
Info & boekingen Wilbur Zitman / info@dezingendeschilders.nl / +31 (0)6 24624207
Socialmedia   
Muziek & Tekst Jeffrey Weber
Tekstbewerking Wilbur Zitman & Mario Mulder
Productie & arrangement Wilbur Zitman
Studio Leico Music
Clipproductie Wesley vd Leur / W81 Photography

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Zingende Schilders – Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This