Willeke D’estell en Tony Anderson – Sorry

Artikelnummer UD2404
Barcode 8700001823036
Releasedatum 13-09-2013
Label UltimateDisk
Artiest(en) Willeke D’estell & Tony Anderson
Titel Sorry / Alleen met jou

 

ZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Willeke D’estell & Tony Anderson Sorry NLQN71300082 3:32
02 Willeke D’estell & Tony Anderson Alleen met jou NLQN71300083 3:56

Nieuwe single voor Haarlemse Willeke D’estell en Tony Anderson

Je wint in 1989 Veronica´s Sterrenjacht van Erik de Zwart, maakt een tv-special voor Veronica in Singapore, treedt op in vele tv en radio programma’s, maakte diverse singles en albums en 24 jaar later nog steeds meedraaiend in de vaderlandse showbizz.

Willeke D’estell, artiestennaam voor Willeke Fillet, was het afgelopen jaar al twee keer te zien in de door Omroep Max uitgezonden Ronnie Tober Jubileumshow.

De afgelopen jaren maakte ze vele singles en een album met good old Ronnie Tober en staat ze in zijn Ronnie Tober Foundation Jubileumshow. Al 35 keer zijn ze het land doorgegaan in de theaters en bij instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Want daarvoor is de Ronnie Tober Foundation tien jaar geleden opgericht. “Prachtig en machtig om te doen” aldus Willeke wiens echtgenoot – zanger en platenproducer Erwin Fillet – ook meewerkt aan de Ronnie Tober shows. Ook voor volgend jaar zijn er weer minimaal 15 shows gepland.

Nu heeft ze een single opgenomen, die 11 september landelijk uitkomt, met niemand minder dan Tony Anderson. Deze ras entertainer verstaat zijn vak als geen ander en heeft o.a. in het voorprogramma gestaan van André Hazes, maar deed ook het achtergrondkoor bij Pia Beck en andere groten der vaderlandse showbizz. Tony heeft afgelopen mei nog meegedaan aan het SBS6 tv programma “Bloed, Zweet en Tranen’ en zat daarbij een paar rondes op de stoel.

Het prachtige duet ‘Sorry’  laat zien dat deze twee artiesten, die elkaar al sinds de start van hun zangcarrières kennen en heel vaak hebben samen gewerkt, nog steeds op hun hoogtepunt staan. Willeke heeft al jaren een eigen seniorenprogramma waarmee ze heel Nederland door toert, maar ook een geweldig 70 en 80er jaren repertoire voor feesten en bruiloften!

Vanaf 13 september is de single ‘Sorry’ overal te downloaden.

Voor meer info: Willekedestell.nl  / Fillee.nl

Muziek & Tekst: F. Duval / K. Maloyer / A. Hazes
Productie: Erwin Fillet

Radio/TV Promotie: Score Promotions / Dennis van der Kraan / 06-41985707

CD-persing, release-uitvoering, rtv/muzieksystemen/socialmedia/pers promotie, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hit/Mediafacts:
27-09-2013 – TV Oranje – Playlisted (61)
13-09-2013 – Start van de promotie periode
13-09-2013 – Release

Share This