2V’s – Het is weer Carnaval

Artiest(en) 2V’s
Titel Het is weer Carnaval
Releasedatum 30-01-2020
Artikelnummer SR20007
Barcode 8719884044018
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Carnaval / Après-Ski
Shops Apple MusicZazell
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 2V’s Het is weer Carnaval NLQN72000005 3:23

Nieuw feestduo de 2V’s lanceert vrolijke debuutsingle ‘Het is weer Carnaval’

De 2 vrienden Peter en Willem hebben hun muzikale handen ineen geslagen en lanceren als feestduo de 2V’s hun debuutsingle ‘Het is weer Carnaval’. De 2V’s staat dan ook voor ‘de 2 vrienden’.

Welnu, dat de 2V’s vrienden zijn en er tevens een behoorlijke feest van kunnen maken, is zeker te zien in hun nieuwe videoclip ‘Het is weer Carnaval’. Het is bijna onmogelijk om niet blij te worden bij het zien van de vrolijke beelden.

Zodra deze 2 vrienden een feestzaal betreden, zal het publiek, zelfs voordat er één noot is gezongen, in een vrolijke stemming komen. Ze hebben een flinke dosis humor met een magie die doet denken aan legendes als Andre van Duin en Frans van Dunschoten.

Hun repertoire bestaat voornamelijk uit feestmuziek, maar ze zijn er niet vies van om op de juiste momenten Engelstalige hits te laten horen. Hun geluid zal nooit te hard of te zacht zijn, want ook hier wordt veel zorg aan besteed.

Zowel Peter als Willem hebben een solo verleden. De opgedane ervaringen hebben ze nu samengebundeld, wat hun optreden tot een ware happening maakt. Alles wat uitnodigt voor een feest bezitten deze heren van nature; humor, zangkwaliteit, onbevangenheid, charisma en een geweldige inzet. Ze zetten met gemak kleine en grote feestzalen op hun kop en zijn pas tevreden als hun publiek met een brede lach op het gezicht weer naar huis toe gaat.

Op dit moment zijn de 2V’s alweer druk bezig met de voorbereidingen van de opvolger van ‘Het Is Weer Carnaval’. Ook bij deze productie zal het voor het publiek vrijwel onmogelijk zijn om stil te blijven zitten. Ja, bij de 2V’s is het altijd feest! Persbericht: Gene Travis – www.genetravis.nl

Website N.v.t.
Info & boekingen Peter Vermeeren – 06 36163824 / Willem Boot – 0618610793 / 2vsmuziek@gmail.com
Socialmedia   
Productie & arrangement Richard Poot, Gene Travis
Studio Pro Music Studio, Eemnes
Muziek & Tekst E.B. Jansen / Gene Travis Producties
Fotografie 2V’s
Artwork 2V’s
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording
RTV Promo & Marketing: Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2V’s – Het is weer Carnaval” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This