Jordan Peeters – Papa

Artikelnummer DIMJP11216
Barcode 8700001904964
Releasedatum 21-12-2016
Label UltimateDisk
Artiest(en) Jordan Peeters
Titel Papa

 

Zazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jordan Peeters Papa NLRG41600071 3:50

Zingende tegelzetter uit Nijmegen terug met verrassende nieuwe single!

De zangcarrière van de goedlachse tegelzetter uit Nijmegen begint wanneer hij tijdens het uitgaan met vrienden de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent. Jordan krijgt leuke reacties en besluit mede door de steun van zijn omgeving zich verder op zijn muziek carrière te storten.

In 2010 verschijnt zijn eerste single “De graag geziene gast“ en ter promotie van het nummer en bijbehorende videoclip verschijnt er in 2011 een artikel in de nieuwe Panorama met de titel “Van tegelzetter tot wereldster”. Hierna raakt zijn zangcarrière in een stroomversnelling en Jordan wordt een veel gevraagd artiest op feesten en partijen in het hele land.

In 2011 gaat Jordan een samenwerking aan met Mario Veltman die voor hem de single “Ik bel je“ produceert. De opvolger en wederom door Mario Veltman geproduceerde meezinger “Ik geloof in jou” wordt zeer goed ontvangen en  staat diverse weken in de Top 100, Sterren.nl Top 20 en komt zelfs tot op de dag van vandaag regelmatig voorbij op de diverse bekende landelijke en regionale stations.

In augustus 2012 volgt de single “Nog heel even”, die zelfs wordt gebombardeerd tot ‘Oranje Kroon’ bij TV Oranje en ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL en behaalde zelfs een 14e positie in de RADIO Top 30! Ook deze single wordt nog steeds veelvuldig gedraaid. Ook de opvolger “Ver bij jou vandaan” is een bescheiden hitje en weet opnieuw diverse Play listen te scoren.

Er is vooral met de laatste drie singles een duidelijke eigen stijl voor Jordan Peeters gecreëerd die hem steeds weer naar een hoger niveau weet te tillen. De zanger heeft een soort ‘natuurlijke snik’ en een geheel eigen sound die vele  fans van het Nederlandstalige lied zullen aanspreken.

Eind 2016 is Jordan weer terug met de verrassende nieuwe single “Papa” en verlaat hiermee voor heel even het feestcircuit. “Een jaar geleden hoorde ik een nummer van Jandino Asporaat met als titel “Papa” die mij heel erg raakte. Na een gesprek met Mario Veltman besloten wij deze in een nieuw jasje te steken en dit is het resultaat. Oh ja, ik kan verklappen dat we ook weer een feest nummer klaar hebben liggen, maar daar kom ik binnenkort nog op terug” aldus Jordan.

De digitale promotie is weer in handen van Maurice Edelenbosch van Ultimatedisk.nl.

Info & boekingen: Facebook.com/jordan.peeters / +31 6 19391159

Muziek & Tekst: J. Asporaat
Productie & Arrangement: Mario Veltman
Studio: Studio DiMario

Release-uitvoering, rtv / muzieksystemen / socialmedia / pers promotie, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hit/Mediafacts:
22-12-2016 – RADIONL – Shownieuws
22-12-2016 – TV Oranje – Shownieuws
22-12-2016 – RTV Oost – Sterrenparade
22-12-2016 – Hollandse Hits forum
21-12-2016 – Start van de promotie periode
19-12-2016 – Release

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jordan Peeters – Papa” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This