Aad Meerbeek – Don’t let the old man in

Artiest/Act Aad Meerbeek
Titel Don’t let the old man in
Promodatum 10-02-2021
Artikelnummer 721000308
Barcode 8719884064993
Label Leico Music
Genre Engelstalig / Country
Shops Spotify Apple Music i-Tunes Deezer
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Aad Meerbeek Don’t let the old man in NLNJ12100002 3:10

Aad Meerbeek met geheel eigen versie van titelsong Clint Eastwood film

De 71-jarige op Scheveningen geboren en getogen zanger Aad Meerbeek brengt nieuwe single en videoclip uit.

Aad Meerbeek werd muzikaal actief op 16-jarige leeftijd als zanger in diverse bands. Na zijn militaire dienst kwam hij onder contract bij JR Production van Jack Jersey, waar destijds onder zijn artiestennaam Tony Martin 6 singles zijn uitgebracht.

‘Het was in die tijd dat je optredens deed met een orkestband die op een bandrecorder werd geplaatst en live kon meezingen’, aldus de zanger. Hij richtte de Tony Martin band op waarmee hij jaren heeft opgetreden door heel Nederland, in strandtenten en op privé- en bedrijfsfeesten. Eind jaren ’90 was Aad Meerbeek gedurende 15 jaar zanger van dansorkest Eastend Sixteen.

In 2020 veranderde van de ene op de andere dag het leven voor iedereen om de samenleving te beschermen tegen Corona. ‘Omdat het leven plotseling compleet stil stond, besloot ik de muzikale draad weer op te pakken en bracht eerst de single en clip ‘Sing Me Back Home’ uit.

De opvolger ‘Don’t Let The Old Man In’ is geschreven door countrylegende Toby Keith en tevens de titelsong van de film ‘The Mule’ met Clint Eastwood. ‘Deze beide nummers wilde ik op mijn eigen manier zingen, opdat het geen 1 op 1 kopie van de originele versies zouden worden. Dit nummer is met name een boodschap voor alle ouderen die al een jaar opgesloten zitten en geen perspectief meer zien’. Aad adviseert met ‘Don’t Let The Old Man In’ door te blijven leven, anders word je echt oud!

Website N.v.t.
Info & boekingen Tineke Meerbeek / 06-24766372 / tinekemeerbeek@hotmail.com
Socialmedia   Twitter Logo 
Muziek & Tekst Toby Keith
Publishing Copyright Control
Productie Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Gitaar, Bas Remco Schilder
Mondharmonica Aad Meerbeek
Fotografie & Artwork Wesley van de Leur / W81Photography
Clipproductie Wesley van de Leur / W81Photography
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This