Anno van Wanrooy – Deel je droom

Artikelnummer UD2399
Barcode 8700001819429
Releasedatum 25-04-2013
Label UltimateDisk
Artiest(en) Anno van Wanrooy
Titel Deel je droom

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Anno van Wanrooy Deel je droom NLQN71300068 3:17
02 Anno van Wanrooy Deel je droom (IN) NLQN71300069 3:17

Anno van Wanrooy na Men2B avontuur terug met solosingle ‘Deel je droom’

Op 12 mei 1982 werd Anno geboren in Utrecht. Als geboren Sinto (Anno komt deels uit een zigeunerfamilie) stroomt muziek door zijn bloed. Zijn voorouders maakten vroeger al muziek bij het kampvuur met gitaren en violen, ze dansten er op los… Op 6 jarige leeftijd stond Anno al op het schoolpodium als Michael Jackson. Vanaf het moment dat hij Michael Jackson’s zang, liedjes en dansmoves zag wist hij het zeker: DIT WIL IK OOK!

Vanaf dat moment ging hij voor zijn droom. Hij deed mee aan talentenjachten maar ook aan screenings voor tv series. Anno vervulde onder andere gastrollen in Nederlandse tv series: Blauw Blauw, Westenwind, GTST en ONM. Vanaf 2001 vormde hij samen met zijn tweelingbroer J-man en 2 vrienden Joshua Khane en Jonathan Berhane de R&B GROEP: “D-GROUND”

In 2005 gaf hij zich op voor het RTL programma “POPSTARS THE RIVALS”… Anno viel op! Zijn zang, persoonlijkheid maar vooral door de flitsende performances haalde hij de finale: De plek in Boyband MEN2B. MEN2B won ook Popstars, dit gepaard met een gouden plaat, nummer 1 hit en meer als 40.000 singles verkocht! Anno groeide uit tot één van de populairste bandleden van de groep.

Toch voelde hij zich niet op zijn plek in MEN2B: Hij wilde dit succes met zijn boys van D-GROUND delen, want voor dit succes werkte hij al jaren met zijn eigen groep! Uiteindelijk stopte hij met MEN2B en zonder enig zekerheid of platendeal op zak ging hij voor zijn eigen groep… D-ground werd getekend door een Indie label genaamd: Top-trax (inmiddels schrijvers-en producersteam MARVEL HITMEN). De R&B/pop groep was nu een feit en werd mede door Anno bekend bij het grote publiek en bracht een zeer hoge kwaliteit video en song uit genaamd ‘You gotta be’ en werd nummer 13 in de Top 40. Interesses werden gewekt zowel in het binnen-als buitenland. Platenlabel Mostiko Records (CNR België) contracteerde de groep om ook in België uit te gaan komen met de single ‘You gotta be’. Op dat moment werd Esmee Denters een sensatie op Youtube en contracteerde Jonathan Berhane haar als artiest en vertrok naar Amerika. D-Ground ging uit elkaar…

Anno: “Dit was een zeer emotionele en harde klap voor mij! Alles had ik opgegeven voor de groep, ik had mijn ziel en zaligheid erin gestoken”. Na een aantal jaar uit de picture te zijn geweest is Anno terug! Dit maal geen R&B of pop maar de muziek die hem met de paplepel is ingegoten. Ondersteund door professionele videoclips, entertainment en ritmische liederen wil hij de Gipsy volksmuziek naar een hoger en modern level brengen. Kort geleden heeft Anno samen met producer Peter (van Kesteren) La haye zijn eerste nieuwe single opgenomen: ‘Deel je droom’ (en fantasie). De verwachting is dat deze single medio april/mei te zien zal zijn bij ‘TV Oranje’ en ‘Sterren.nl’ en tevens te downloaden is bij iTunes en de overige download- en streamingplatforms.

Website:  Annovanwanrooy.nl / Socialmedia: Facebook Instagram Twitter

Muziek & Tekst: P. van Kesteren
Publishing: Ultimate Music Publishing
Productie & arrangement: Peter van Kesteren
Genre: Nederlandstalig / Pop / Latin

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anno van Wanrooy – Deel je droom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This