Arie Post – Kleine Vriend

Artiest/Act Arie Post
Titel Kleine Vriend
Promodatum 25-11-2020
Artikelnummer 720001111
Barcode 8719884060117
Label A.P. Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops Spotify Apple Music i-Tunes Deezer
Amazon Music Tidal YouTube Music
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Arie Post Kleine Vriend NL4RK2000001 3:37

Zanger Arie Post draagt nieuwe single ‘Kleine Vriend’ op aan zijn zoon

Arie post is een opkomend artiest die hard aan de weg timmert. Vanaf 2018 is hij naast zijn werkzaamheden als eigenaar van een bouwbedrijf tevens vol voor een carrière in de muziek gegaan.

Arie heeft al diverse covers van diverse bekende artiesten op zijn naam staan zoals ‘Als jij had gedacht’, ‘Adio Amore’ en een prachtige versie van ‘Ga dan’. Ook heeft hij een nummer van Wolter Kroes in een nieuw jasje gestoken met de titel ‘Geen dag voor’.

Maar nu werd het tijd voor een eigen plaat en dat is gelukt! Wat een heerlijk nummer is het geworden en wat ben ik trots’, aldus een enthousiaste Arie Post.

Zijn zoontje (Jesse) is het uitgangspunt geweest voor het nummer ‘Kleine Vriend’ dat gecomponeerd is door niemand minder dan Pascal de Vormer. De tekst heeft Arie zelfgeschreven en daarna samen met Pascal de puntjes op de i gezet. Vervolgens bedacht hij samen met de bekende producer Peter van Kesteren van Leico Music wat voor stijl hij wilde en welke instrumenten erin moesten komen.

‘Dit wilde ik al een tijdje heel graag doen! Een nummer schrijven en uitbrengen voor mijn zoontje, dit is ook echt iets waar hij later op terug kan kijken. Ik denk dat vele ouders zullen zich kunnen verplaatsen in dit nummer en hopelijk samen met vele luisteraars net zo van dit nummer zullen genieten als ik’, aldus Arie.

‘Kleine Vriend’ wordt uitgebracht door het label A.P. Records en de RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Wesley van de Leur van W81Photography is verantwoordelijk voor de Clipproductie.

Website www.ariepost.nl
Info & boekingen Arie Post / 06 20855762 / info@ariepost.nl
Socialmedia  
Muziek / Tekst Pascal de Vormer / Pascal de Vormer, Arie Post
Publishing N.v.t.
Productie Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Koor Marjolein Faber, Peter van Kesteren
Gitaar Remco Schilder
Accordeon Mark Pepping
Fotografie Sprankeling Fotografie
Clipproductie Wesley van de Leur / W81Photography
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This