Armand Fuchs – Neem me mee

Artikelnummer SR17120
Barcode 87000019119890
Releasedatum 11-10-2017
Label Storm Records
Artiest(en) Armand Fuchs
Titel Neem me  mee

 

Apple MusicJUKEZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Armand Fuchs Neem me mee NLUW91700001 3:04

Armand Fuchs neemt plaats in de stal van Feestartiesten.nl

Armand Fuchs hoopt met z’n nieuwe single ‘Neem me mee’ een groot publiek te bereiken. Het vrolijke lied heeft volgens diverse vooraanstaande vakmensen waaronder Bram Koning en Edwin van Hoevelaak de potentie om de hitlijsten te bestormen. Voor de uit Zwanenburg afkomstige zanger is dit z’n tweede Nederlandstalige single. In april lanceerde hij het nummer ‘Ondeugend’ waarmee hij een nieuwe uitdaging aanging.

Het lied werd ontzettend goed opgepakt bij tal van radiostations. ‘Dat doet een mens goed. Jarenlang heb ik nummers van Tom Jones en Lou Rawls gezongen. Ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging en stort me op de Nederlandstalige markt. Enkele maanden geleden bezocht ik samen met m’n producer Ger Oerlemans de singlepresentatie van Bowie Bos. Daar liep ik platenbaas Bert Schenau van Feestartiesten tegen het lijf. Ger gooide een balletje op en vroeg aan Bert of hij iets voor mij kon betekenen. We hebben een leuk gesprek gehad over wat hij wel en niet voor mij kon doen. Het was meer wel dan niet. Het waren alleen maar voordelen. Het voelde gelijk goed’, weet Armand zich te herinneren.

Tijdens de opname van ‘Neem me mee’ was Bert ook aanwezig in de studio. Hij dacht eerst dat het nummer te hoog gegrepen was voor Armand, maar was uiteindelijk erg gecharmeerd. Bert begrijpt net zoals z’n grote schare fans niet dat Armand nog niet doorgebroken is in Nederland. ‘Dat hoor ik vaker. Laten we hopen dat het er nu toch een keer van komt. Ik vermoed ook dat deze single net iets beter is dan ‘Ondeugend’ en als ik de gunfactor meekrijg moet het lukken. Als dat niet het geval is, weet ik het niet meer’, aldus Armand

Overigens is de van oorsprong Brabantse zanger druk bezig om nummers uit te zoeken voor z’n debuutalbum welke in 2018 zal verschijnen. In ieder geval zal Bert Schenau z’n uiterste best doen om de wens van Armand te verwezenlijken. Persbericht door Gert Reehuis.

Website: Armandfuchs.nl
Socialmedia: Facebook Twitter
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229

Muziek & Tekst: Hans Louws
Productie & Arrangementen: Ger Oerlemans
Studio: Oerlemansmuziekproducties.nl
Mastering: Q-Point
Clip productie: Oerlemansmuziekproducties.nl
Genre: Nederlandstalig / Party

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie en artwork ontwikkeling? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hit/Media Facts:
11-10-2017 – RADIONL – Shownieuws
11-10-2017 – Start van de officiële promotie periode
11-10-2017 – Release

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Armand Fuchs – Neem me mee” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This