Bob van Veen – Het seizoen van ons

Artikelnummer SR18019
Barcode 8719884021255
Releasedatum 12-12-2018
Label Storm Records
Artiest(en) Bob van Veen
Titel Het seizoen van ons

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Bob van Veen Het seizoen van ons NLCW61800018 4:52

Bob van Veen komt fans tegemoet door ‘Het seizoen van ons’ op single uit te brengen

Duisternis die bang maakt, dwingend in haar begrip. Meters hoge golven brekend op een klip. Dromend dat ik vast zit op een zinkend schip. Dat zijn de eerste zinnen van de nieuwe single ‘Het seizoen van ons’ waarmee Bob van Veen tegemoet komt aan de wensen van zijn fans. Een groot aantal mensen zullen de tekst en melodie bekend in de oren klinken. Het betreft namelijk een erg oud nummer van Wolter Kroes.

Bij elk optreden eindigt Bob altijd met het lied ‘Het seizoen van ons’. Vaak kreeg hij van z’n fans al het verzoek om deze prachtige ballad zelf uit te brengen. ‘Samen met m’n productieteam hebben we het overwogen en hebben de knoop doorgehakt. Waarom ook niet. Ik zie het als een gunst voor m’n fans en als een eerbetoon aan Wolter’, verklaart Bob.

De zanger uit Hilversum heeft het nummer op zijn eigen manier ingezongen. Producer Ger Oerlemans heeft het met de juiste elementen verwerkt tot een verfrissende versie. ‘Alle instrumenten zijn opnieuw ingespeeld anno 2018/2019. De uithalen van mij komen er ook goed in voor. Uiteraard ben ik ook op trots het fantastische koorwerk. Alles klopt. We zijn echt heel erg blij met het resultaat’, aldus van Veen.

Om het plaatje compleet te maken togen Bob en Ger Oerlemans, die ook clipproducent is, naar Theater Gooiland in Hilversum. Het podium kreeg de juiste belichting om mooie beelden te schieten. Naast Bob staat er ook één danseres op de bühne die middels een moderne dans de woorden uitbeeld die gezongen worden.

‘Het seizoen van ons’ verschijnt op het Storm Records label en is vanaf 12 december 2018 verkrijgbaar via de bekende downloadportals.

Meer info: Facebook Instagram
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Management: HubscH Management / Hubertus Schenau / Hubschmedia.nl

Muziek & Tekst: Baldi, Albini, Carella, Andreeto
NL tekstbewerking: Ton de Zeeuw
Productie & Arrangementen: Ger Oerlemans
Studio: Oerlemans Muziek Producties
Koor: Ingrid Simons
Sax: Pierre Roomenburg
Videoclip Productie: Oerlemans Muziek Producties

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This