Bowie Bos – Een knipoog

Artikelnummer S17109
Barcode 8700001911498
Releasedatum 10-05-2017
Label Storm Records
Artiest(en) Bowie Bos
Titel Een knipoog

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Bowie Bos Een knipoog NLCW61700025 3:14

Bowie Bos presenteert debuutsingle ‘Een knipoog’

Op woensdag 10 mei 2017 presenteert Bowie Bos z’n debuutsingle ‘Een knipoog’ bij Café ’t Pandje, Ouddimerlaan 11 in Diemen. Meewerkende artiesten zijn: Dario, Yves Berendse, Bob van Veen, Dennis van Veen, Ramon Sandbergen, Michael van Ingen, Connery Small, Jeffrey Stappers, Christa Kerdijk, Niels Bode, Wesley Braaksma en Martin de Jager. De aanvang is vanaf 19.00 uur en de entree is gratis. Rick van Alen zal het geheel presenteren.

‘Het balletje om te gaan zingen is 16 maanden geleden gaan rollen tijdens een vakantie in Gran Canaria’, vertelt Bowie. ‘Ik was ergens in het openbaar aan het zingen en liep toevallig Bob van Veen en Rinus Ponsen tegen het lijf. Allebei waren ze onder de indruk van mijn zangkunsten en gaven als tip om er ‘iets’ mee te gaan doen. Die tip heb ik opgevolgd en nam vervolgens zangles’.

‘Mijn oom volgde alles een beetje op de achtergrond. Hij is goed bevriend met tekstschrijver Tony Anderson. Als ik ooit plannen had om een eigen nummer uit te brengen, adviseerde hij om contact op te nemen met Tony en producer Ger Oerlemans. Hij wist zeker deze mannen voor mij iets konden betekenen. Zo gezegd, zo gedaan. Tony belde me een paar weken later op en vroeg of ik bij hem langs wilde komen. Ik vertelde dat ik graag een lied wilde hebben met als onderwerp de liefde. Daarnaast moest het een lekkere meezinger worden. Niet lang daarna zat ik weer bij hem op kantoor. Hij liet me het resultaat horen en was eigenlijk meteen verkocht’, aldus Bowie.

Tijdens het inzingen van ‘Een knipoog’ kwam platenbaas Bert Schenau toevallig in de studio van Ger Oerlemans. ‘Hij vond het gezellig klinken en gaf aan dat hij het leuk zou vinden dat ik met hem in zee zou gaan. Ook dat was allemaal snel geregeld. Om het plaatje compleet te maken hebben de Gebroeders Oerlemans ook een clip opgenomen. Het nummer gaat over een meisje waar ik alles voor over heb. Ik kom haar met de fiets ophalen en heb een bosje bloemen bij me. Daarna gaan we een stukje varen met een hapje en drankje aan boord….’, vult de 21 jarige Amsterdammer aan.

Meer Info: +31 6 20999896

Socialmedia: Facebook Instagram

Muziek / Tekst: René Portegies
Productie & Arrangementen: Ger Oerlemans
Koor: Ingrid Simons
Accordeon: Manfred Jongenelis
Videoclip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl
Fotografie & Artwork: Robert Gort:

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, mastering, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bowie Bos – Een knipoog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This