Bowie Bos – Ondertussen

Artikelnummer SR18008
Barcode 8719884011362
Releasedatum 13-06-2018
Label Storm Records
Artiest(en) Bowie Bos
Titel Ondertussen

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Bowie Bos Ondertussen NLCW61800007 3:04

Nieuwe single van Bowie Bos is vrolijk en heeft een lekkere beat

Bowie Bos omschrijft z’n nieuwe single ‘Ondertussen’ als een vrolijk uptempo lied met een lekkere beat eronder. De 22 jarige uit Amsterdam afkomstige zanger was al een tijdje aan het onderzoeken welke richting hij muzikaal op wilde gaan. Het viel hem op dat veel van zijn favoriete nummers geschreven waren door Hans Louws. Zijn liedjes worden volgens Bos geschreven met een bijzondere tekstbeleving.

‘In maart van dit jaar stuurde ik Hans een berichtje met het verzoek of hij iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik gaf aan wat ik wilde en noemde daarbij een aantal zangers waarvan ik vond dat zij leuke muziek maakten. Even later hebben we in een telefonisch gesprek van ruim een uur enkele details besproken. Hans klonk erg enthousiast en een paar weken later was de demo van ‘Ondertussen’ gereed. Mijn vriendin en ik waren super tevreden over de tekst die perfect bij mijn leeftijd past. Ook over de beat waren we allebei zeer te spreken. Uiteindelijk heeft Ger Oerlemans ‘Ondertussen’ geproduceerd. Daarbij hebben Marcel Fisser, Daniël Metz en Ingrid Simons ook een steentje bijgedragen. Als je het doet, moet je het met goede muzikanten doen. Het resultaat spreekt voor zich’, aldus een trotse Bowie.

Omdat ‘Ondertussen’ een vrolijk nummer is moest dat natuurlijk ook vertolkt worden in de clip die opgenomen is op het strand. ‘Je ziet dansende mensen met cocktails in de hand genieten met als gevolg een gezellig sfeertje’, glimlacht Bowie.

Meer Info: Bowiebos@hotmail.com / +31 6 20999896

Socialmedia: Facebook Instagram

Muziek / Tekst: Hans Louws
Productie & Arrangementen: Ger Oerlemans
Studio: Oerlemansmuziekproducties.nl
Keyboard/drums: Ger Oerlemans
Koor: Ingrid Simons
Gitaar: Marcel Fisser
Accordeon: Daniël Metz
Videoclip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl
Fotografie & Artwork: Robert Gort

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bowie Bos – Ondertussen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This