Danny Ferdinandus – It’s Christmas …

Artiest/Act Danny Ferdinandus
Titel It’s Christmas for everyone
Releasedatum 26-11-2021
Artikelnummer UD21014
Barcode 8719884057506
Label UltimateDisk
Genre Engelstalig / Pop / Christmas
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Danny Ferdinandus It’s Christmas for everyone NLS4L2100010 3:08

Danny Ferdinandus wil met ‘It’s Christmas for everyone’ aandacht voor daklozen

‘It’s Christmas for everyone’ is de titel van de Kerstsingle van singer-songwriter Danny Ferdinandus uit Noordwijk aan Zee. De backingvocals worden verzorgd door Dani Vermeulen en de productie door Marc de Jong van Smashgate Productions. Het catchy refrein zorgt er al snel voor dat je het niet meer uit je hoofd krijgt en wil meezingen. Dat is precies wat Danny hoopt te bereiken met dit moderne Kerstliedje dat tevens aandacht vestigt op de vele dakloze mensen die met de aankomende winter geen huis hebben

Als ‘ervaringsdeskundige’ weet Danny als geen ander dat het iedereen kan overkomen om plotseling dakloos te worden en schreef hierover zelfs een boek met als titel ‘Beter dan ooit’. Zijn leven kreeg gelukkig weer een positieve wending en nu voelt hij zich beter dan ooit. Na de Kerstperiode wil hij dan ook een cheque overhandigen aan een daklozeninstelling, vandaar dat hij met hulp van derden een actie is begonnen en mensen hier geld kunnen doneren!

Ondertussen is Danny weer volop bezig in de muziek en schreef nummers voor artiesten als Jordy Carrero ‘Ik wil met je praten’ en samen met beroemde producer Tom E Morrison uit London en tekstschrijver Marcel van der Ploeg realiseerde hij de prachtige ballad ‘Visit Heaven’ voor Lisette van der Ploeg. Ook was Danny dit jaar al twee keer te bewonderen op de TV. Live tijdens Concert of Hope in Rotterdam Ahoy, waar hij voor 1.3 miljoen kijkers zijn verhaal mocht doen. Ook was er dit jaar een prachtige documentaire over zijn leven te zien bij ‘De Verandering’ op NPO 2 en werd zijn verhaal gepubliceerd in diverse grote kranten en magazines. Als klap op de vuurpijl tekende Danny onlangs een platencontract met BigSkySongRecords uit London met zijn eigen gecomponeerde lied ‘Feel your love’.

Danny behaalde in het verleden reeds diverse successen met o.a. zangeres Dani Vermeulen. Zij won de Oranje Kroon met het lied ‘Samen’ en zelfs in België werd het een hit. Ook werd hij in 2019 genomineerd, als ‘Beste nieuwe artiest van het jaar’ voor de Zilveren Duif Award.

Info & boekingen Danny Ferdinandus / +31 (0)6 33355187 / liefdeoverwint@hotmail.nl
Socialmedia  
Muziek / Tekst D. Ferdinandus / D. Ferdinandus, C. Pemberton
Productie & Arrangement Marc de Jong
Studio Smashgate Productions
Mastering Marc de Jong
Koor Dani (Daniëlla) Vermeulen
Clipproductie Danny Ferdinandus
Release & Digitale RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Danny Ferdinandus – It’s Christmas …” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This