de Wannebiezz – Kangoeroe Eiland

 

Artikelnummer MS2348
Barcode 8714069046894
Releasedatum 25-04-2012
Label UltimateDisk
Artiest(en) de Wannebiezz
Titel Kangoeroe eiland

 


ZazellArtiesten Shop

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
1 de Wannebiezz Kangoeroe eiland NLC111202071 2:30
2 de Wannebiezz Kangoeroe eiland (Lange versie) NLC111202072 2:40

 

De Wannebiezz hebben een nieuwe single. Na twee vrolijke feesthits van eigen hand komen zij, op veler verzoek van fans en liefhebbers, met een Hollandse klassieker van het Cocktail Trio. Zes jaar geleden ontfermden de Wannebiezz zich over de muzikale erfenis van dit legendarische trio, dat sinds 1951 furore maakte en de Nederlandstalige muziekcultuur verrijkt heeft met een schat aan vrolijke, vaak komische liedjes. Arie, Rocco en Gilles vertolken veel van dit repertoire tijdens hun optredens in het land en merken dat zowel jong als oud hier enthousiast op reageert.

Met de zomer in het vooruitzicht besloten de mannen in samenwerking met producer Kees Tel om “Kangoeroe Eiland” in een ‘Wannebiezz jasje’ te steken, zonder dat dit ten koste ging van het origineel van het Cocktail Trio uit 1961. Trots op het resultaat gingen zij op zoek naar, het nog levende lid van het Cocktail Trio, Ad van der Gein. Zij wisten dat Ad al op vergevorderde leeftijd is en wilden hem graag op de hoogte brengen van hun plannen om Kangoeroe Eiland opnieuw uit te brengen. Ad van der Gein, die overigens nog steeds onder de naam het Cocktail Trio optreedt, was meteen enthousiast en nodigde de Wannebiezz zelfs uit om samen eens naar ‘nooit eerder uitgebracht repertoire’ te kijken.

Ad vertelde dat hij op 18 mei, nota bene de dag dat hij 90 jaar wordt, definitief stopt met zijn Cocktail Trio. Tijdens een feestelijke gelegenheid, in zijn woonplaats Amstelveen, zullen de Wannebiezz acte de présence geven en symbolisch het ‘Cocktail stokje’ overnemen. Ad van der Gein staat er voor open om, in de periode tot 18 mei, nog een aantal televisie-interviews te geven. Hij verteld dan graag nog eens zijn bijzondere levensverhaal en introduceert met veel plezier zijn nieuwe vrienden: de Wannebiezz. En uiteraard zingen Arie, Rocco & Gilles dan hun zomerhit Kangoeroe Eiland.

De release wordt uitgevoerd door het label UltimateDisk (Maurice Edelenbosch) en de plug- en promotie door Score Promotions (Dennis van der Kraan).

Info & boekingen: Wannebiezz.nl / ShowenZo.nl

Muziek & Tekst: A. Meurs
Productie: Kees Tel Pro

Plug: Score Promotions – Dennis van der Kraan
CD persing, release-uitvoering en digitale promotie: UltimateDisk.nl

Hit/Mediafacts:
25-04-2012 – Release
25-04-2012 – Start van de promotie periode!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “de Wannebiezz – Kangoeroe Eiland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This