Demy de Groot – Ga

Artiest/Act Demy de Groot
Titel Ga
Releasedatum 24-08-2022
Artikelnummer SR22005
Barcode 8719884095546
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops  

Beschrijving

 

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Demy de Groot Ga NLCW62200004 3:26

Demy de Groot geeft met ‘Ga’ vervolg aan z’n vorige hitsingle

Demy de Groot hoopt dat z’n nieuwe single ‘Ga’ net zoveel, of liever nog meer airplay krijgt dan z’n in februari jl. gelanceerde lied ‘Is Dan Alles Nu Voorbij’. De aandacht die deze cover van Freddy Fender bij de Nederlandstalige radiozenders kreeg was echt ongekend. De credits hiervoor kwamen voor een groot deel terecht bij producer Joris van Dijk (Sonic Solutions), gitarist Zonzo Basily en Manfred Jongenelis die het accordeonwerk verzorgde. Voldoende reden voor Demy om met deze succesformule door te gaan.

‘Waar ik ook heel erg vereerd mee ben is dat de tekst van ‘Ga’ geschreven is door Emile Hartkamp. Het gaat over een relatie die op z’n einde loopt. Na jaren blijkt dat het niet meer werkt. Je hebt plannen om van je eigen leven nog iets te maken en met je partner daarbij lukt dat zeker niet. Er is dus maar één oplossing en dat is het advies om te gaan. Terwijl het onderwerp van m’n vorige single over “Is dan alles nu voorbij” ging, gaan we dus nu een stapje verder…..’, onthult Demy die overigens aangeeft dat het niet om zijn relatie gaat.

Over relaties gesproken… Demy is iemand die het liefst werkt met een vast team. Naast bovengenoemde personen hebben ook fotograaf Jim Hoogendorp, videograaf Ger Oerlemans en platenbaas Bert Schenau een belangrijke rol in het gehele proces. De hoes van de nieuwe single is ontworpen door www.artiestontwerp.nl

‘Ga’ verschijnt bij Storm Records en is vanaf 24 augustus 2022 te streamen bij de bekende portals. De bijpassende videoclip is te bewonderen op Youtube en op de social media @DemydeGrootNL.

Info, Management & boekingen www.demydegroot.nl
Socialmedia   Twitter Logo
Muziek & Tekst E. Hartkamp, N. Padidar
Productie Sonic Solutions
Studio Sonic Solutions
Koor Natasja den Toom
Gitaar Zonzo Basily
Accordeon Manfred Jongenelis
Fotografie Jim Hoogendorp
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie Oerlemans Muziek Producties
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This