Duo Knotsgek – Met z’n alle naar de kroeg

Artiest/Act Duo Knotsgek
Titel Met z’n alle naar de kroeg
Releasedatum 11-01-2024
Artikelnummer NL13_2401
Barcode 8719884125274
Label NUL13Records
Genre Nederlandstalig / Party / Volks
Playlists Radio Continu, Radio Halloo, #17 Digipluggen Top 100
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Duo Knotsgek Met z’n alle naar de kroeg NLLU52300006 2:59

Duo Knotsgek lanceert ultieme feestplaat ‘MET Z’N ALLE NAAR DE KROEG’

Duo Knotsgek komt met een nieuwe feestplaat en gooit hiermee het roer om. Want daar waar zij 14 jaar ludieke feestmuziek maakten met allerlei thema’s, gaan ze met deze single niet alleen met carnaval de feestlocaties op z’n kop zetten, maar zullen ook daarna meteen doorpakken. Dit jaar hebben zij er namelijk voor gekozen muziek te gaan maken, waardoor ze het hele jaar op diverse podiums door kunnen gaan met hun knotsgekke optredens.

Iedere week leven we naar het weekeind toe, dus heeft onze nieuwe single de toepasselijke naam ‘Met Z’n Alle Naar De Kroeg’! Het origineel is een Sloveens liedje van Luka Basi wat we hebben herschreven en van een Nederlands jasje voorzien. In het arrangement hebben we de sfeer in ere is behouden van het vrolijke originele liedje van Luka. We hopen dan ook dat jullie net zo enthousiast worden van deze vrolijke plaat als wij en zin krijgen in het weekend’, aldus het vrolijke feest duo.

Duo knotsgek is een Brabants feest duo bestaande uit Fabian Somers en Gerbrand Cools. Met een groot eigen repertoire en bekende meezingers zorgen zij al jaren voor een flinke dosis sfeer en gezelligheid. Menig feesttent hebben ze reeds op z’n kop gezet met singles als ‘Hedde gij misschien ADHD’, ‘Die Alpenknotsen’, ‘Ik heb unne smiley in de sneuw gepist vur jou’ of ‘Liters bier op ‘n dokters recept!’.

‘Met Z’n Alle Naar De Kroeg’ wordt uitgebracht op het label NUL13Records en is vanaf vandaag beschikbaar op alle download- en streaming platforms. De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk en wil je Duo Knotsgek boeken voor een feest of evenement? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden, want dit duo maakt jouw feest of evenement 100% FEEST!

Website www.knotsgek.com
Meer info info@nul13records.nl / +31 6 41434943 / +31 6 11382099
Boekingen management@knotsgek.com
Socialmedia   TikTok
Origineel Luka Basi – Kamiondzija
Muziek / Tekst Raay / Nenad Ninčević
NL-tekstbewerking Dennis Musters
Productie & Arrangement Mario Veltman
Studio Studio DiMario
Mastering Studio DiMario
Koor Mario Veltman
Artwork Gerbrand Cools
Clipproductie ZIZOMEDIA.NL & Marketing Smartheads
Clip-Figurant Dave Stoopen
RTV-Promotie en Labelmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This