Fabian Somers – Een echte goede vriend

Artiest/Act Fabian Somers
Titel Een echte goede vriend
Releasedatum 15-05-2023
Artikelnummer NL13_2301
Barcode 8719884110515
Label NUL13Records
Genre Nederlandstalig / Party / Volks
Playlists Volgen binnenkort
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Fabian Somers Een echte goede vriend NLLU52300003 3:43

Fabian Somers keihard terug met EEN ECHTE GOEDE VRIEND

EEN ECHTE GOEDE VRIEND is de titel van de nieuwe single van Fabian Somers. Hij produceerde deze kroegkneiter samen met producer Harald Queens en de tekst en compositie zijn eveneens van eigen hand.

Het betreft een verhaal wat in de regel klopt, want in het leven heb je meestal maar EEN ECHTE GOEDE VRIEND of zijn op een hand te tellen, aldus Fabian. Het is een super gezellige meezinger die de ambiance in elke kroeg of op ieder feest naar een hoger level brengt en ook op de streaminglijsten niet mag ontbreken.

Fabian Somers is er solo een tijdje tussenuit geweest. Waar hij weliswaar als Duo Knotsgek niet geheel onverdienstelijk door ging met releasen en optreden, komt hij nu keihard terug met zijn nieuwe single. Fabian geeft aan dat hij onverminderd doorgaat met het produceren van nieuwe muziek. De volgende singles zijn al in de maak dus kunnen we nog genoeg van hem gaan verwachten. Zijn repertoire is dan ook een en al gezelligheid met zijn Nederlandstalige, maar ook Engelstalige liedjes.

Met zijn nieuwe single EEN ECHTE GOEDE VRIEND hoopt hij zich weer in de kijker te spelen bij alle radiostadions om zo zijn publiek en luisteraars weer te kunnen bereiken. Dankbaar zoals hij zelf zegt, dat hij kan en mag doen wat hij het liefste doet, muziek maken. Kijk ook naar zijn bijhorende clip op het YouTube kanaal die gemaakt is door 205 Records. De release wordt verzorgd door NUL13Records en de RTV-promotie door UltimateDisk.

Website N.v.t.
Info & boekingen Fabian Somers / +31 6 41434943 / mustersmusic@hotmail.com
Socialmedia   TikTok
Muziek & Tekst Dennis Musters
Productie & Arrangement Harald Queens
Studio HQ Studio’s – Tilburg
Mastering HQ Studio’s – Tilburg
Koor Harold Queens, Margo Roeken, Joyce van der Sangen
Fotografie & Artwork Gerbrand Kools
Clipproductie Mike Noye / 205 Records
RTV-Promotie en Labelmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This