Erik van Klinken – Geef

Artiest/Act Erik van Klinken
Titel Geef
Releasedatum 30-06-2021
Artikelnummer SR21002
Barcode 8719884072400
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops Spotify i-Tunes Deezer Napster
Amazon Music Tidal YouTube Music
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Erik van Klinken Geef NL4UK2100001 3:00

Erik van Klinken geeft duidelijke boodschap mee in nieuwe single ‘Geef’

Geniet van de momenten die je nu hebt, dat is de boodschap die Erik van Klinken meegeeft in z’n nieuwe single ‘Geef’. Met name de woorden geef, vier, leef, doe, zorg en juich slaan de spijker op de kop. Volgens Erik komt de lancering precies op het goede moment. Dat was ook de insteek van de uit Emmen afkomstige entertainer die na een jaar weer van zich laat horen. Op 25 juni gaat Nederland weer open en op 30 juni vindt de aftrap plaats van ‘Geef’.

Het idee om juist dit positieve lied door Erik van Klinken uit te brengen is afkomstig van René Karst. ‘René benaderde mij en deelde mede dat hij een mooi nummer had geschreven dat perfect bij mij zou passen. In overleg met mijn platenbaas Bert Schenau en René zijn we naar studio van Kees Tel gegaan. De naam Kees Tel is natuurlijk wel bekend in ons wereldje, maar ik had nog nooit met hem samengewerkt. Nadat ik de demo had beluisterd werd ik erg enthousiast. Kees heeft me echt positief verrast. Op de één of andere manier heeft hij voor elkaar gekregen dat mijn stem klinkt alsof ik live op het podium sta te zingen’, meent Erik.

De beelden van de clip zijn geschoten in de grachten van Alkmaar door Ger Oerlemans. De firma Party Balloon uit Amsterdam heeft de boot compleet ingepakt met kleurrijke ballonnen. Aan boord zie je Erik, z’n zoon Daan en Bert Schenau van Feestartiesten/ Hubsch Media.

‘Geef’ is vanaf 30 juni 2021 te streamen en te downloaden via de bekende kanalen. De clip is te bewonderen op tv, Youtube en de social mediakanalen van Erik van Klinken.

Website www.erikvanklinken.nl
Info & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia
Muziek & Tekst Rene Karst
Publishing BMG
Productie & Arrangement Kees Tel
Studio Kees Tel Pro
Mastering Kees Tel Pro
Koor Kees Tel, Evie Tel
Fotografie Ger Oerlemans
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie Oerlemansmuziekproducties.nl
Label/Project/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV Promo & Marketing HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This