Jay Jay Bauer – Die lach op mijn gezicht

Artiest(en) Jay Jay Bauer
Titel Die lach op mijn gezicht
Releasedatum 22-07-2021
Artikelnummer SR21005
Barcode 8719884073728
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Pop / Levenslied
Shops Spotify i-Tunes Deezer Napster
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jay Jay Bauer Die lach op mijn gezicht NLCW62100004 3:14

Jay Jay Bauer presenteert zomersingle ‘Die lach op mijn gezicht’

Omdat Jay Jay Bauer zeer tevreden was over de samenwerking die hij in 2020 aanging met Hans Louws, kreeg deze tekstschrijver wederom de vraag om een nieuw liedje uit z’n glazen bol te toveren. Z’n vorige single ‘Omdat ik je nodig heb’ had hij speciaal laten maken voor z’n vrouw Liza. Dat leverde hem, naast een glimlach op het gezicht van z’n vrouw, heel veel leuke reacties op.

De nieuwe single ‘De lach op mijn gezicht’ gaat over een stelletje dat te maken krijgt met veel tegenslagen. De één zegt nee en de ander zegt ja. Ondanks dat ze tegenpolen zijn, houden ze van elkaar en maakt een kus op de wang alles goed. Het nummer is opgenomen bij Ger Oerlemans in Alkmaar. Hij heeft er een prachtig zomers liedje van gemaakt waarin een Spaans gitaartje prominent aanwezig is. Hiervoor is Marcel Fisser ingehuurd. Topzangeres Ingrid Simons verzorgde de backing-vocals.

Volgens Jay Jay is de clip, die ook geproduceerd is door Ger Oerlemans, heel bijzonder geworden. Notabene in de ‘achterthuin’ van Jay Jay zijn de beelden geschoten. ‘Het lijkt of we gefilmd hebben in de Côte d’Azur, maar niets is minder waar. De Hollandse zon heeft goed z’n best gedaan. Ik ben ook heel erg blij dat m’n goede vriend Ed als gitarist wilde fungeren. Veel mensen zullen wel denken…..die man ken ik ergens van. Dat kan kloppen. Hij was namelijk ooi lid van de band Trafassi’, onthult Jay Jay.

‘Die lach op mijn gezicht’ verschijnt bij Storm Records en is vanaf 23 juli 2021 te streamen via de bekende kanalen. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Jay Jay Bauer.

Website www.jayjaybauer.nl
Management & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / 072 5054229
Socialmedia   Twitter Logo
Muziek & Tekst Hans Louws
Productie Ger Oerlemans
Studio Oerlemansmuziekproducties.nl
Backing vocals Ingrid Simons
Gitaar Marcel Fisser
Fotografie Ger Oerlemans
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie Oerlemansmuziekproducties.nl
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/off Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This