Erik van Klinken – Stop die trein

Artikelnummer SR12002
Barcode 8700001812672
Releasedatum 20-08-2012
Label Storm Records
Artiest(en) Erik van Klinken
Titel Stop die trein

 

ZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Erik van Klinken Stop die trein NLSD81200004 3:28
02 Erik van Klinken Julia NLSD81100001 3:52

Erik van Klinken met bewerking van Engelstalige hit ‘Stop die trein’

Erik van Klinken is een 45 jarige zanger uit Emmen. Hij groeide op in Emmen in de wijk Emmermeer. Een echte volksbuurt waar men houdt van Nederlandstalige muziek. Het zingen zat Erik al vroeg in het bloed, echter zelden met een microfoon.

In het voorjaar van 2010 is het voor Erik allemaal begonnen na een aantal keren te hebben gezongen in de voetbalkantine van WKE (woonwagenkamp Emmen) waren de mensen zeer enthousiast en zeiden hem dat hij de muziek serieus moest gaan nemen.

Mede dankzij G&W Brink – ijzer en metaalhandel in Emmen is het Erik gelukt sponsoren en partners te vinden zodat Erik de bühne op kan met zijn professionele geluidsset.

Het repertoire van Erik is zeer uitgebreid. ‘Vrolijke nummers met een hoog meezinggehalte. Altijd feest’, zegt Erik. Hij zingt Hollandse meezingers van o.a. Jannes, Frans Duijts, Willen Barth, Django Wagner, Andre Hazes, Rene Froger en vele andere. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers zoals; ‘Julia’, ‘Vrijgezellen’ en ‘Het is weer kerstmis’

Erik heeft de afgelopen opgetreden bij diverse grote evenementen zoals: het voorprogramma van Jan Smit, het voorprogramma van Jannes, op het Giganten Gala in Erica, op het C’est La vie in Emmen en op de Nacht van Nieuw Amsterdam. Dit jaar staat nog een gezamenlijk optreden met Jannes, Wolter Kroes en Chris Hordijk in de Bonte Wever in Assen op het programma.

Deze maand komt alweer zijn 6e single ‘Stop die trein’ uit bij Storm Records. Het is een bestaand Engelstalig nummer in een nieuw jasje met een nieuwe tekst. ‘Ik heb het al enkele malen live gespeeld en dan zie je de dansvloer snel vollopen!

Info: Erikvanklinken.nl / Erik van Klinken op Facebook / Instagram.com/erik-van-klinken
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Management: Schenau Producties & Artiesten Management

NL tekstbewerking: Rika Hendriks, Erik van Klinken
Productie: Jeroen Dirksen

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Cd-persing, release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, audio conversie, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hitfacts:
20-08-2012 – Start van de promotie periode
20-08-2012 – Release

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Erik van Klinken – Stop die trein” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This