Franky Stardust – De handen ineen

Artikelnummer UD15488
Barcode 8714835114482
Releasedatum 09-12-2015
Label UltimateDisk
Artiest(en) Franky Stardust
Titel De handen ineen

 

Artiesten Shop

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Franky Stardust De handen ineen NLG5L1500034 3:52
02 Franky Stardust If I can dream NLG5L1500002 3:12

Franky Stardust met zeer verrassende emo-ballad “De handen ineen”

Franky Stardust die samen met Johnny Valentino het feestduo Franky&Johnny vormt heeft besloten om speciaal voor 3FM’s Serious Request een gevoelig solo nummer uit te brengen. We leerden Franky Stardust vanaf begin dit jaar kennen met de singles “Hé schat, weet je dat?” en “De Liefde”, waarmee hij vol gas het hele land doorkruiste en menig podium of radiostudio volledig op z’n kop zette.

Als eerste indruk is Franky Stardust dan ook een zanger/entertainer pur sang met als doel om er samen met zijn publiek een zo’n groot mogelijk feest van te maken.  Maar wie de optredens van deze gentleman-entertainer al eens heeft mogen beleven zal kunnen beamen dat  mooie gevoelige ballads altijd een belangrijk onderdeel zijn van zijn optredens. Nummers zoals bijvoorbeeld “Zij gelooft in mij”, “Hou me vast” of de huidige hit “Mag ik dan bij jou” zullen altijd wel ergens tijdens zijn show voorbij komen  om een extra muzikale dimensie te kunnen geven. “Naast een zekere behoefte te voelen om mensen te willen vermaken met een hoog feestgehalte, vind ik momenten van bezinning en emotie met de juiste dosering tijdens optredens ook erg belangrijk”, aldus Franky.

Via regionale acties om het landelijke initiatief van 3FM extra te ondersteunen groeide het idee om een bijdrage te willen leveren met een speciaal nummer. Tijdens de promotour en optredens  leerde Franky zangeres en tekstschrijfster Alie Bakker kennen waar het meteen erg goed mee klikte. Toen het initiatief werd gedeeld was Alie meteen enthousiast om haar bijdrage hier aan te willen leveren. Zij schreef bekende hits schreef voor onder andere Willem Barth, Corry Konings en Frank van Etten, waarmee zij met “Jij bent niet meer de man van toen” een gouden plaat behaalde.

Naast het feit dat er meteen sprake was van een wel heel gezellige klik tussen beide artiesten, was er ook een wederzijdse erkenning om mooie nummers te willen brengen. Nu is het nog even wachten tot de cd’s van de persen rollen en heel Nederland kan genieten van dit nieuwe pareltje van Alie Bakker in de uitvoering van onze charmante feestzanger Franky Stardust. De single zal te bestellen zijn via de facebookpagina van SeriousFEEST en de gehele opbrengst komt ten goede van Serious Request.

Gekoppeld en ter aanvulling aan deze single wordt er ook een benefietfeest georganiseerd op vrijdagavond 18 december. In café Princesse te Nijkerk, waarvan ook de gehele opbrengst ten goede komt van de goede doelen.

Info & boekingen: Frankystardust.nl / Facebook.com/seriousfeest

Release: Alleen hier fysiek te koop!

Muziek / Tekst 1: A. Bakker, P. van Leerdam / A. Bakker
Muziek & Tekst 2: Walter Earl Brown
Productie: Peter van Leerdam
Studio: Highwaves.nl
Videoclip Productie: Purisa Mediavorming / Arjan Plat (Purisa.nl)

Plug & Promotie: Dennis van der Kraan voor Score Promotions

Cd-persing, release-uitvoering, digitale rtv/muzieksystemen/socialmedia promotie, content management, audio conversie en labelcopy verzorging: UltimateDisk.nl

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw label- en release management? Neem dan eens contact met ons op!

Hit/Mediafacts:
15-02-2015 – Loco FM – Gelderse Roos Top 50 – #1
09-12-2015 – Start van de plug- en promotie periode
09-12-2015 – Single alleen fysiek te koop

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Franky Stardust – De handen ineen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This