Frans Ashwin – Ik voel me zo alleen

ArtikelnummerUD17572
Barcode8700001920216
Releasedatum18-10-2017
LabelUltimateDisk
Artiest(en)Frans Ashwin
TitelIk voel me zo alleen

 

Apple MusicJUKEZazellMegaMedia button

Beschrijving

NrArtiestTitelISRCTijd
01Frans AshwinIk voel me zo alleenNLQN717001533:22

Frans Ashwin brengt single uit ter ere van zijn overleden vader

Precies 20 jaar geleden, vlak na het overlijden van zijn vader, heeft Frans Ashwin speciaal voor hem de single ‘Ik voel me zo alleen’ ingezongen.

Al die tijd lag deze prachtige emotionele ballad op de plank omdat het voor Frans te pijnlijk was om deze live te zingen. Nu 20 jaar later heeft Frans de kracht gevonden om het gevoelige ‘Ik voel me zo alleen’ op single uit te brengen.

Voor de release en promotie is Frans Ashwin een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Frans Ashwin is zeker geen onbekende meer in het Nederlandse muziekwereldje. Hij werkt al decennia lang als fulltime zanger, heeft vrijwel overal opgetreden, meerdere albums uitgebracht en is tevens bekend van singles als ‘Want als ik jou zie’ en ‘Jij bent de zin van mijn bestaan’.

De zangcarrière van Frans Ashwin ging vroeg van start. Op 19 jarige leeftijd won hij ’n aantal talentenjachten die zijn leven voorgoed veranderde. Na een klassieke opleiding te hebben genoten van 6 jaar op de Haagse muziekschool, ging Frans Ashwin de lichte muziek proberen. Frans heeft daar 2 jaar zangles gehad van Hans Vermeulen.

In 1988 wist hij door te breken in de voorrondes van de Henny Huisman soundmixshow met het nummer “Stand by me” van Ben.E.King, maar in de finale wist hij niet de eerste plaats te behalen.

Het jaar erop wist hij met zijn stemgeluid 2e te worden achter Gordon met zijn vertolking van Tom Jones “I who have nothing” bij Veronica’s sterrenjacht met Wil Luikinga.

Na zijn deelname aan de soundmixshow van Henny Huisman en Veronica’s Sterrenjacht begonnen de optredens binnen te lopen. Zo stond hij met vele bekende artiesten waaronder, Marco Borsato, Total Touch, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Andre Hazes, Marianne Weber, etc.

Frans Ashwin is ook geen onbekende in het buitenland, zo heeft Frans opgetreden in het spaanse zonovergoten Benidorm in cafe “Gat van Nederland” en “Cafe Carla’s trefpunt”, in Engeland “Liverpool en Manchester”, in Duitsland “Aken” en in Belgie “Antwerpen”.

Frans Ashwin heeft naast Nederlands ook Engelstalige dance classics. Van ballads tot dance, uiteraard heeft hij ook leuke meezingers in zijn repertoire staan om een gezellige feestavond te verzorgen. Een goed en verzorgd optreden neerzetten is voor hem dan ook een groot feest!

Info & boekingen: Fransashwin.nl / +31 6 22248369

Socialmedia: Facebook Instagram Twitter

Muziek & Tekst: Ed Hooijmans
Productie & arrangement: Fred Appeldooren
Studio: Orion Sound Studio
Videoproductie: Jaap van Didden / Jvdvideo.nl

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan een geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frans Ashwin – Ik voel me zo alleen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This