Hans Steiger – Rare Man

Artiest/Act Hans Steiger
Titel Rare Man
Releasedatum 15-06-2022
Artikelnummer SR22003
Barcode 8719884092309
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops  
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Hans Steiger Rare Man NLY5A2200001 2:37

Hans Steiger heeft met RARE MAN een enorm beuknummer in handen

Ruim 30 liedjes heeft de uit Haarlem afkomstige zanger én entertainer Hans Steiger in het verleden al gemaakt. Het publiek vermaken met feestnummers is aan hem wel toevertrouwd. Z’n nieuwe single ‘Rare Man’ kan wel eens in het rijtje komen te staan van de grote hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’ van Jan Biggel en de knaller ‘De Toreador’ van Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans. ‘Rare Man’ is een hedendaagse bewerking op de klassieker ‘Yesterday man’ van Chris Andrews. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal onder toeziend oog van producer Joris van Dijk. De tekst is geschreven door Hans Louws en de single verschijnt op 15 juni 2022 bij Storm Records.

‘Ik vond de originele versie vroeger altijd al leuk. Omdat tegenwoordig veel meer liedjes uit de oude doos opnieuw worden uitgebracht dacht ik dat ‘Yesterday Man’ als feestnummer ook wel eens aan zou kunnen slaan. Niet geschoten is altijd mis….toch? Het onderwerp gaat over geld, want als je geld hebt, heb je ook vrienden. Zo is het natuurlijk ook. De vrouwen vinden je dan leuk en alle vrienden willen met je omgaan. Als alles op is zie je ze niet meer. Ik ben ook fan van Willem Duin die helaas op 4 december 2004 al overleed. Hij was vroeger mijn achterbuurman en lanceerde ooit ‘Wat een rare man’. Ik gaf Hans Louws de boodschap mee om zo’n soort tekst te schrijven en dat is ontzettend goed gelukt’, glundert Hans.

De beelden van de clip zijn geschoten door Karl Kasper in het centrum van Haarlem. Er is gefilmd bij de Vijfhoek, rond De Grote Kerk en het Spaarne.

Website www.hanssteiger.nl
Info & Boekingen Feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia   Twitter-logo-30
Origineel Chris Andrews – Yesterday Man
Muziek & Tekst Chris Andrews
NL-tekstbewerking Hans Louws
Productie Sonic Solutions
Arrangement Sonic Solutions
Studio Sonic Solutions
Koor Natasja den Toom
Accordeon Manfred Jongenelis
Fotografie & Artwork Karl Kasper
Clip-productie Karl Kaspers / Kaska Producties
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV-promotie HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This