Janey Rowen – Be My Baby

Artiest/Act Janey Rowen
Titel Be My Baby
Releasedatum 23-09-2020
Artikelnummer 720000583
Barcode 8719884056417
Label Leico Music
Genre Engelstalig / Rock & Roll / Party
Shops Spotify Apple Music i-Tunes Deezer
Amazon Music Tidal YouTube Music
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Janey Rowen Be My Baby NLNJ12000016 2:48

Zangeres Janey Rowen verrast met debuutsingle ‘Be My Baby’

De sympathieke 28-jarige zangeres Janey Rowen uit Zoetermeer is voor het zingen geboren en zingt al sinds haar 13e levensjaar. Haar bijzondere stem is doordrenkt van de Soul en Country invloeden en klinkt alsof ze al diverse levens achter de rug heeft.

Haar inspiratie haalt ze uit het genre van de jaren zestig waarbij zowel haar moeder als haar oma een extra stimulans hebben gegeven. ‘Ik houd eigenlijk al vanaf dat ik heel jong was van de oude muziek uit de 60’s en 70’s en wil eigenlijk dat stukje van vroeger terug halen naar nu, want dat was nog ‘ns echt muziek!’ aldus Janey.

Voor haar debuutsingle ‘Be My Baby’ ging Janey een samenwerking aan met de bekende producer Peter van Kesteren van Leico Music. ‘Vooral omdat mijn moeder dit zo’n prachtig nummer vindt heeft deze song veel betekenis voor mij. Het gaat momenteel steeds slechter met haar gezondheid en we hopen echt op een wonder dat het alsjeblieft wat beter met haar mag gaan… We hebben echt een hele sterke goeie band en ik wil haar door dit nummer te coveren een hart onder de riem steken en opvrolijken’.

Naast Nederland heeft Janey Rowen een droom om alle plaatsen in Amerika te bezoeken die invloed hebben gehad op de Country, Rhythm & Blues ontwikkeling vanaf de zestiger jaren. Van New York, Nashville, Chicago, Las Vegas tot Los Angeles. Deze reis gaat natuurlijk ook langs de Mississippi Musicians Hall of Fame.

Wie wil genieten van haar vertolking van ‘Hurt’ van Timy Yuro, ‘Be My Baby’ van The Ronettes, ‘Crying’ van Roy Orbison, Elvis, Dolly Parton of de nummers van LeAnn Rimes, kan haar boeken voor ieder evenement. ‘Ik hoop ooit op een groot podium te mogen staan en daar de mooie oude nummers en countrynummers te mogen zingen zoals mijn grote voorbeeld LeAnn Rimes’. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website N.v.t.
Socialmedia   Twitter Logo
Info & Boekingen Janey Rowen / +31 6 25203733 / janeyrowen@hotmail.com
Muziek & Tekst Phil Spector, Jeff Barry, Ellie Greenwich
Origineel The Ronettes – Be My Baby
Productie Peter van Kesteren
Arrangement Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Clip-productie Wesley van de Leur / W81 Photography
RTV-promotie & Marketing Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This