Wilbur Zitman – Echte vrienden blijven voor altijd

Artiest/Act Wilbur Zitman
Titel Echte Vrienden blijven voor altijd
Releasedatum 15-04-2021
Artikelnummer UD21004
Barcode 8719884068137
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Ballad
Shops Spotify i-Tunes Deezer Napster
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Wilbur Zitman Echte Vrienden blijven voor altijd NL3UU2100001 3:21

Wilbur Zitman laat serieuze kant zien met ‘Echte vrienden blijven voor altijd’

Hij heeft van alles al gezongen, van carnaval tot rock & roll en rap, maar Wilbur Zitman koos ervoor om met zijn nieuwe nummer de serieuze kant op te gaan. ‘Echte vrienden blijven voor altijd’ is een Nederlandstalige hommage aan vriendschap door dik en dun.

Wilbur’s zangcarrière begon als een geintje met De Zingende Schilders en het nummer ‘Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’. Het nummer werd 300.000 keer gestreamd. Als Jack Speck bracht hij onder andere ‘Haringhappen’, ‘Mag ik je voortuintje ff schoffelen’ en vorig jaar zomer nog ‘De Vette rap’ uit.

‘Dit is mijn eerste serieuze single’, vertelt Wilbur. ‘Ik heb het nummer samen met componist/schrijver/producer Peter van Kesteren geschreven en het is ook voor het eerst dat ik onder mijn eigen naam naar buiten treedt. Het is een heel persoonlijk lied geworden over vrienden die je van kleins af aan kent en bij je blijven. Ik heb daar gelukkig veel ervaring mee en ik realiseer me dat ik daarin enorm bevoorrecht ben. Zes jaar geleden overleed een van mijn beste jeugdvrienden en hij is mijn inspiratie geweest voor dit nummer net als mijn neef die ook nog eens mijn beste vriend is.’

Die persoonlijke kant komt ook in de bijbehorende clip naar voren. Wilbur heeft daar foto’s uit zijn jeugd en van zijn vrienden in verwerkt. ‘Ik ben enorm trots op het resultaat’, zegt hij. ‘En ik weet zeker dat veel mensen zich in het nummer zullen herkennen.’

‘Echte Vrienden’ komt op 15 april uit bij UltimateDisk en is te horen en te zien op www.jackspeck.nl en op streamingdsiensten als spotify, Apple Music, Deezer en youtube.

Website www.jackspeck.nl/artiest-wilbur
Info & boekingen Wilbur Zitman / wilbur@zitman-schilders.nl / +31 (0)6 24624207
Socialmedia   Twitter Logo 
Muziek / Tekst Peter van Kesteren / Peter van Kesteren, Wilbur zitman
Publishing Ultimate Music Publishing
Productie Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Fotografie & Artwork Jules Perel / Mijnide.nl
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This