Jay Jay Bauer – Geef ons nog één keer een kans

Artiest(en) Jay Jay Bauer
Titel Geef ons nog één keer een kans
Releasedatum 22-06-2022
Artikelnummer SR22004
Barcode 8719884092385
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Pop / Levenslied
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jay Jay Bauer Geef ons nog één keer een kans NLCW62200003 2:48

Jay Jay Bauer – Geef ons nog één keer een kans

Dat een misverstand in de liefde grote gevolgen kan hebben komt regelmatig voor. Juist dat onderwerp wordt door Jay Jay Bauer bezongen in z’n nieuwe single ‘Geef ons nog één keer een kans’. Het is een compleet nieuw lied welke qua muziekstijl teruggaat naar de jaren ’70 ’80, maar dan in een modern jasje. Jay Jay, die zelf in 1975 is geboren, is als het ware opgegroeid met nummers van The Four Tops, Donna Summer en The Trammps. Ondanks dat Jay Jay weet dat het muzikaal gezien heel iets anders is geworden dan wat het publiek van hem verwacht is hij ervan overtuigt dat het nummer goed wordt ontvangen.

Jay Jay: ‘ Zoals gewoonlijk vond er vooraf een demobespreking plaats met Bert Schenau van platenlabel Storm Records. Eigenlijk was het eerste de beste liedje dat ter sprake kwam al raak. We hadden er allebei een goed gevoel over en hoefden dus niet verder te kijken. Normaal gesproken laat ik de muziek én de tekst schrijven door Hans Louws. Voor deze productie is Hans wel verantwoordelijk voor de tekst, maar niet voor de muziek. Daar heb ik Ger Oerlemans voor gevraagd. De combinatie tussen beiden heeft een prachtig resultaat opgeleverd. De toevoeging van achtergrondzangeres Ingrid Simons, gitarist Marcel Fisser en trompettist Martijn de Laat, maken het nummer echt af.

Zelf geeft Jay Jay z’n 20 jarige artiestenjubileum welke in 2021 groots gevierd zou gaan worden nog een tweede kans omdat corona behoorlijk veel roet in het eten gooide. De pijlen zijn nu gericht op 2023, maar eerst gaat Jay Jay zich bezig houden met de promotie van z’n nieuwe single. Daarnaast is z’n agenda ook als vanouds goed gevuld zodat hij elk weekend weer aan de bak kan gaan.

‘Geef ons nog één keer een kans’ verschijnt op 22 juni 2022 bij Storm Records. De beelden van de clip zijn geschoten door Ger Oerlemans.

Website www.jayjaybauer.nl
Management & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / 072 5054229
Socialmedia   Twitter Logo
Muziek & Tekst Hans Louws
Productie Ger Oerlemans
Studio Oerlemansmuziekproducties.nl
Backing vocals Ingrid Simons
Gitaar Marcel Fisser
Trompet Martijn de Laat
Fotografie Woods Fotografie
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie Oerlemansmuziekproducties.nl
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/off Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This