Jay Jay Bauer – Nog steeds verliefd

Artikelnummer SR18010
Barcode 8719884011478
Releasedatum 20-06-2018
Label Storm Records
Artiest(en) Jay Jay Bauer
Titel Nog steeds verliefd

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jay Jay Bauer Nog steeds verliefd NLCW61800009 3:02

De gitaar speelt een hoofdrol in ‘Nog steeds verliefd’ van Jay Jay Bauer

Terwijl de vorige single ‘Een doodgewone jongen’ van Jay Jay Bauer omringt werd met accordeonklanken speelt de elektrische gitaar in de opvolger ‘Nog steeds verliefd’ de hoofdrol. Het is volgens Jay Jay een lekker vlot zomers nummer met een hoog meezinggehalte. Qua sound is het vergelijkbaar met z’n in 2012 gelanceerde nummer ‘Keuzes’.

‘Ik ben van mening dat die sound eigenlijk heel goed bij me past. De dictafoon op m’n telefoon gebruik ik vaak als ik een ideetje heb. Dat was ook het geval met ‘Nog steeds verliefd’. Met het bestand ben ik naar tekstschrijver Tony Anderson gegaan. Binnen drie uur was de tekst geschreven en de melodielijn verder uitgewerkt. Het geweldige nummer is door Ger Oerlemans in productie gebracht en verschijnt op het Storm Records label’, onthult Jay Jay.

Op diverse locaties zijn door Ger Oerlemans opnames gemaakt voor de clip, waaronder in Haarlem bij Restaurant Tent, in het oude vissersdorpje Spaarndam en op de boulevard te Zandvoort. Te zien is hoe een dame vanuit het restaurant naar huis wordt gebracht terwijl het donker wordt….’We hebben een leuke dag gehad en vooral veel gelachen’, aldus Jay Jay.

Meer Info: www.jayjaybauer.nl

Socialmedia: Facebook Instagram Twitter

Muziek & Tekst: René Portegies
Productie & Arrangementen: Ger Oerlemans
Studio: Oerlemansmuziekproducties.nl
Keyboard/drums: Ger Oerlemans
Koor: Ingrid Simons
Gitaar: Marcel Fisser
Videoclip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This