Jeffrey Lake – Is this love

Artikelnummer UD16513
Barcode 8700001897051
Releasedatum 19-07-2016
Label UltimateDisk
Artiest(en) Jeffrey Lake
Titel Is this love

 

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jeffrey Lake Is this love NLQN71600045 3:09

Jeffrey Lake weer helemaal terug na gevecht met poliep!

Na een lange zware periode van revalidatie en zanglessen, is Jeffrey Lake weer volledig hersteld van een ernstige poliep op zijn stembanden. Voor zijn nieuwe single “Is this love”, ging de Rijswijkse zanger een samenwerking aan met diverse professionele muzikanten.

De backingvocals worden verzorgd door niemand minder dan Jody Pijper van de Jody’s Singers. Zij is dan ook verantwoordelijk voor de prachtige arrangementen en de uitvoering van de zangpartijen. “Wat een vak vrouw is dat, het refrein springt er dan ook uit, in de brug gooit ze er nog een syncope tegen aan (twee verschillende melodieën door elkaar heen), geweldig als je die meiden hoort swingen” aldus Jeffrey.

De gitaar partij wordt verzorgd door Popy Basily van The Basily Boys. Deze gitaar virtuoos speelt op vele grote jazz  festivals over de hele wereld en zijn techniek en gevoelige solo’s zijn dan ook onnavolgbaar. De productie en arrangementen worden verzorgd door Dj Galaga (Marco Leeuwis) en HD Sound studio. De cd hoes is ontworpen door Jim Hoogendorp.

Jeffrey Lake is een zanger met een breed genre, die ditmaal iets anders wilde dan het Nederlandstalige lied. Hij is er met deze Engelstalige single met Latijns/Amerikaanse invloeden dan ook in geslaagd een verantwoorde eigen stijl neer te zetten die hij nog niet eerder heeft laten horen. Of dit door de Nederlandse radiojocks zal worden gewaardeerd is nu nog de vraag.

Dat Jeffrey zijn uiterste best heeft gedaan is buiten kijf, hij volgde Engelse les bij Ron Kemper, volgde zanglessen en liet voor deze single zelfs een 4k videoclip door Ron Schmid-VisualsMedia produceren. Hiervoor werden kosten nog moeite gespaard, want naast het feit dat er o.a. met een drone wordt gefilmd, werd er een limousine gehuurd, zien we prachtige professionele modellen, een speedboat, villa’s etc.

Na de singles “Bespeel me, verleid me”, “Zonder jou”, “Alleen nog maar jou” en het recente “With Christmas” en “Oma”, volgt nu het verrassende “Is this Love”, waarvan de release- en digitale promotie worden uitgevoerd door UtimateDisk.

Info & boekingen: Jeffreylake.nl / 06-39200667

Muziek & Tekst: Ruud van Osch
Productie & Arrangement: Jody Koewe, M. Leeuwis (Dj Galaga)
Studio: HDSoundStudio.nl
Clip Productie: Ron Schmid VisualsMedia
Artwork: Jim Hoogendorp

Release-uitvoering, digitale rtv/muzieksystemen promotie ondersteuning, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hit/Mediafacts:
22-07-2016 – SBS6 downloads – #1
20-07-2016 – TV Oranje – Shownieuws
20-07-2016 – RADIONL – Shownieuws
19-07-2016 – Start van de promotie periode
19-07-2016 – Release

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jeffrey Lake – Is this love” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This