Jeffrey Lake – With Christmas

Artikelnummer UD15490
Barcode 8700001886734
Releasedatum 14-12-2015
Label UltimateDisk
Artiest(en) Jeffrey Lake
Titel With Christmas

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jeffrey Lake With Christmas NLQN71500307 3:03

Jeffrey Lake lanceert “With Christmas”

Jeffrey Lake is geboren op 21 november 1985 te Delft, verhuist naar Den Haag en woont ondertussen alweer 18 jaar in Rijswijk. Jeffrey komt uit een muzikaal gezin en het zingen wordt Jeffrey dan ook met de paplepel door zijn vader (René van der Meer) ingegoten. Zijn vader is dan ook zijn grote voorbeeld. Als kind is Jeffrey al een echte sfeermaker, hij is erg eigenwijs en heeft een sterke eigen wil.

Op 16-jarige leeftijd begint hij met modellenwerk, werkt voor vele reclamebureaus en is zelfs het gezicht van een Italiaanse kledinglijn. Jeffrey heeft ook ervaring met tv-werk, hij speelt o.a. gastrollen in Onderweg naar morgen, Lotte, Weet wat je date, New Chicks, GTST en diverse reclame spotjes.

Hierna besluit Jeffrey zich volledig te richten op de muziek en ontwikkelt zich al snel als zanger. Hij doet succesvol mee aan diverse talentenjachten, waaronder de bekende televisieprogramma’s Idols, Popstars en Beat It. Jeffrey blijft ondanks wat tegenslagen in zichzelf geloven en vindt altijd de kracht om weer door te gaan.

In samenwerking met GMP Music werkt hij mee aan diverse grote evenementen en staat op het podium met een aantal bekende artiesten, zoals: Rein Mercha, Samantha Steenwijk, Jeffrey Kuipers, Boris (van Idols), Wesley Klein (Popstars winnaar), Django Wagner, Willem Barth en vele anderen.

Jeffrey neemt in 2010 zijn debuutsingle op, waarna diverse singles volgen, waaronder; “Alleen nog maar jou”, “Zonder jou” en “Bespeel me verleid me”. Jeffrey komt nu uit met een nummer wat hij al jaren wilde opnemen. Met het sfeervolle “With Christmas” hoopt hij een Kersthit te scoren die hopelijk tijdens deze donkere dagen door menig radiostation zal worden ondersteund. Release-uitvoering en digitale promotie worden uitgevoerd door het label UltimateDisk.

Jeffrey werkt op dit moment hard aan een nieuw album samen met GMP Music & HD Soundstudio!

Info & boekingen: Jeffreylake.nl / 06-39200667

Muziek & Tekst: Jody Koewe, Mike de Roo
Productie & Arrangement: Jody Koewe
Studio: HDSoundStudio.nl
Clip Productie: Ron Schmid VisualsMedia
Artwork: Jim Hoogendorp

Release-uitvoering, digitale rtv/muzieksystemen promotie ondersteuning, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hit/Mediafacts:
22-07-2016 – SBS6 downloads – #1
20-07-2016 – TV Oranje – Shownieuws
20-07-2016 – RADIONL – Shownieuws
19-07-2016 – Start van de promotie periode
19-07-2016 – Release

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jeffrey Lake – With Christmas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This