Jim Leijen – Jij bent mijn hele leven

Artiest/Act Jim Leijen
Titel Jij bent mijn hele leven
Releasedatum 19-06-2023
Artikelnummer N.v.t.
Barcode N.v.t.
Label JLE
Genre Nederlandstalig / Pop / Party
Playlists Volgen binnenkort
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jim Leijen Jij bent mijn hele leven QZHN62399363 3:06

Soldaat van Oranje ster Jim Leijen met debuutsingle JIJ BENT MIJN HELE LEVEN

Acteur Jim Leijen, bekend van zijn rol als Chris de Vries in de veelgeprezen musical Soldaat van Oranje, heeft zijn langgekoesterde wens om een eigen single uit te brengen werkelijkheid laten worden. Vandaag markeert een bijzondere mijlpaal in zijn carrière, want zijn debuutsingle JIJ BENT MIJN HELE LEVEN is nu beschikbaar op alle grote muziekplatforms.

Met de steun van componist Hans Louws en de producers van Sonic Solutions heeft Jim Leijen met trots zijn eerste solosingle gerealiseerd. Het zomerse uptempo nummer viert de liefde van je leven en nodigt luisteraars meteen uit om mee te dansen op de vrolijke melodie.

Jim Leijen is niet alleen acteur, maar toont nu ook zijn muzikale talenten. Naast zijn betrokkenheid bij Soldaat van Oranje de musical, heeft hij zich volledig toegelegd op het schrijven van nieuwe muziek. Samen met de getalenteerde componist Hansen Thomas werkt Jim aan een verzameling nummers die zijn veelzijdigheid en creativiteit als artiest weerspiegelen.

De lancering van JIJ BENT MIJN HELE LEVEN markeert de eerste stap van Jim Leijen in de muzikale wereld en belooft een veelbelovend begin van zijn solocarrière te zijn. Zijn passie voor muziek en zijn vermogen om vreugde, positiviteit maar ook zeker gevoeligere thema’s over te brengen, maken van hem een artiest om in de gaten te houden. Het publiek kan niet alleen uitkijken naar meer hits en opzwepende nummers die in de nabije toekomst zullen worden uitgebracht, maar ook naar gevoelige ballads in het najaar! JIJ BENT MIJN HELE LEVEN wordt uitgebracht op zijn eigen JLE label en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk

Website www.jimleijen.nl
Info & boekingen JLE Entertainment / Jim Leijen / +31 40 2291864 (Whatsapp) / info@jimleijen.nl
Socialmedia   Twitter-logo-30
Origineel N.v.t.
Muziek / Tekst Hans Louws / Hans Louws, Jim Leijen
Productie & Arrangement Sonic Solutions (J. Van Dijk, M. Clerx, J. Mathijssen)
Studio Sonic Solutions
Mastering Sonic Solutions
Fotografie Mitch Blaauw
Artwork Jim Leijen
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia 
RTV-Promotie en Labelmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This