Dave Groenendijk – Mix It Up

Artiest/Act Dave Groenendijk
Titel Mix It Up
Releasedatum 16-06-2023
Artikelnummer NLHITS2207
Barcode 8719884111901
Label NL Hits
Genre Engelstalig / Party / Reggae / Pop
Playlists Volgen binnenkort
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Dave Groenendijk Mix It Up NLW2R2350770 3:32

Zanger Dave Groenendijk met zomerse remake van MIX IT UP

Dave Groenendijk is een zanger in hart en nieren en heeft met singles als Stevie Wonder’s Lately en George Benson’s Give me the Night reeds een breed publiek weten te bereiken. Dave is geboren in Amsterdam en opgegroeid rondom het Gooi in het mooie Weesp. Tijdens zijn muzikale carriere heeft hij van bijna alle genres geproefd, maar geniet zelf het meest van het zingen van jazzy crooners.

Ik hoorde bij vrienden een oud liedje van de Kingstonains uit 1968 en besloot om dit te laten bewerken. Samen met het productieteam van Sonic Solutions ontstond een vrolijke eigentijdse catchy versie van MIX IT UP. Een liedje wat niet meer uit je hoofd gaat als je het eenmaal gehoord hebt en je meteen in zomerse sferen brengt, aldus de altijd vrolijke Dave.

De videoclip is opgenomen in het prachtige zonnige Scheveningen door Ron Schmid VisualsMedia. MIX IT UP komt uit op het NL Hits label en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Dave Groenendijk hoopt dat de single breed wordt opgepikt door de radiostations en hopelijk zal resulteren in nog meer boekingen. De veelzijdige zanger zingt vele nummers in diverse stijlen en ook tijdens dinershow weet hij zijn publiek te vermaken. Naast het internationale Engelstalige repertoire, gaat Nederlandstalig hem ook prima af. Nummers als Geen Dag Voorbij, Ik Hou Van Het Leven, Een Wereld Van Dromen, Dit Ritme en Wanneer Zit Ze Vol worden dan ook luidkeels meegezongen.

Website www.davegroenendijk.nl
Info & boekingen Dave Groenendijk / +31 6 10579022 / info@davegroenendijk.nl 
Socialmedia   Twitter-logo-30
Origineel The Kingstonains – Mix It Up (1968)
Muziek & Tekst J. J. Johnson
Productie & Arrangement Sonic Solutions (J. Van Dijk, M. Clerx, J. Mathijssen)
Studio Sonic Solutions
Mastering Sonic Solutions
Artwork Paul Haullussy
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia
RTV-Promotie en Labelmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This