John Dame – Papa

Artikelnummer 113658376
Barcode 8719884018552
Releasedatum 01-11-2018
Label TipTopNL
Artiest(en) John Dame
Titel Papa

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 John Dame Papa NLNJ11800031 3:04

John Dame verrast met eigentijdse, uptempo versie van ‘Papa’

De 42-jarige zanger/entertainer John Dame is reeds sinds zijn 16e jaar actief in de muziekwereld. Volgens John is het meer een uit de hand gelopen hobby die zijn oorsprong vond tijdens karaokeshows en talentenjachten. Dit resulteerde in 2014 in zijn eerste single ‘De mannen van van Gaal’, een WK liedje ter ondersteuning van onze Oranjehelden.

Nu 4 jaar later is het tijd voor een geheel nieuwe eigentijdse single. Tijdens de Naaldwijkse Feestweken werd een verzoek ingediend om ‘Papa’ te zingen. De door John Dame gezongen versie ontroerde de bezoekers en in het bijzonder zijn vader (Harry Dame).

John besloot daarom de studio in te duiken met de bekende producer Peter de la Haye, hetgeen heeft geresulteerd in een frisse, moderne en uptempo cover van het schitterende lied van Stef Bos.

John Dame treedt veelal op in de regio en hoopt met deze single landelijke bekendheid te krijgen. De release wordt verzorgd door TipTopNL en de promotie door UltimateDisk.

Info & boekingen: info@johndame.nl / +31 6 53559321
Socialmedia: Facebook Instagram YouTube

Muziek / Tekst: Stef Bos / Stef Bos
Productie & arrangement: Peter van Kesteren
Studio: Lahayesoundproductions.nl
Mastering: Promastering.nl
Clipproductie: Ron Schmid VisualsMedia
Genre: Nederlandstalig / Pop / Party

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, mastering, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This