Johnny Romein – Ik geef het leven weer een slinger

ArtikelnummerSR17115
BarcodeNLCW61700030
Releasedatum06-07-2017
LabelStorm Records
Artiest(en)Johnny Romein
TitelIk geef het leven weer een slinger

 

Apple MusicJUKEZazellMegaMedia button

Beschrijving

NrArtiestTitelISRCTijd
01Johnny RomeinIk geef het leven weer een slingerNLCW617000303:05

Johnny Romein lacht het leven weer toe

Johnny Romein wilde muzikaal een nieuwe richting op en was op zoek naar een nieuwe sound. Hij nodigde Frank van Etten uit om deze nieuwe weg te bespreken. ‘Frank kwam bij mij thuis en nam plaats op de bank. Hij keek naar buiten en zag het zwembad met de palmbomen. Achter het zwembad had ik ooit een poolhouse met een rieten kap gebouwd. Ik zag Frank al denken…..Hij werd op slag verliefd op het huis. Op dat moment wist hij niet dat ik het huis in de stille verkoop had. Toen ik hem dat vertelde was hij helemaal om. Ons gesprek kreeg ineens een andere wending. Er volgden nog meer bezoekjes in het bijzijn van z’n vrouw en kinderen. Uiteindelijk heeft hij het enorme grote huis in Sint Anthonis gekocht’, vertelt Johnny.

Inmiddels heeft Frank het poolhouse omgetoverd tot een fantastische studio. Johnny geeft toe dat hij erg onder de indruk was van deze verbouwing. ‘Diverse zangcabines hebben plaatsgemaakt op de plek waar ooit onze jacuzzi stond. Ik heb Frank leren kennen als een heel warm en lief mens. Van het één kwam het ander. Hij kwam ineens met het nummer ‘Ik geef het leven weer een slinger’ aan. De tekst is ook werkelijk gebaseerd op hetgeen hoe ik me voel en vooral hoe ik me toen voelde. Het is niet normaal hoe Frank de teksten uit z’n mouw schut. Het is een fenomeen. Dat het geheel ook nog in m’n oude poolhouse is opgenomen is helemaal geweldig. Ik lach het leven weer toe. De afgelopen jaren zat ik erg in een dip en had het erg moeilijk. Gelukkig ben ik weer helemaal back in business. Ik ben momenteel helemaal manisch positief, verklaart Johnny.

Meer info: Johnny Romein op Facebook

Muziek / Tekst: Frank van Etten
Productie & Arrangementen: Frank van Etten
Artwork: Demy de Groot

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hit/Media Facts:
06-07-2017 – Start van de officiële promotie periode
06-07-2017 – Release

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Johnny Romein – Ik geef het leven weer een slinger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This