Justin Haverhorst – Wij kunnen alles overwinnen

Artiest(en) Justin Haverhorst
Titel Wij kunnen alles overwinnen
Releasedatum 04-04-2019
Artikelnummer UD19016
Barcode 8719884027660
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Ballad
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek Tekst
01 Justin Haverhorst Wij kunnen alles overwinnen NLQN71900075 3:32 P. v Kesteren M. Noort

De Haagse zanger/entertainer Justin Haverhorst lanceert gevoelige powerballad

De in 1994 geboren en getogen Haagse zanger/entertainer Justin Haverhorst is sinds 2014 actief in de Nederlandse muziekwereld. Zijn repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Nederpop, Nederlandse volksmuziek en feestmuziek. Hij is te boeken voor optredens vanaf 30 minuten tot avondvullende programma’s en verzorgt indien gewenst tevens gastoptredens.

De zangcarrière van Justin begint tijdens zijn eerste stage op vakantiepark de katjeskelder. Als hij daar (voor de grap) tijdens een optreden van Albertina Klap het nummer ‘Geef mij nu je angst’ van Guus Meeuwis zingt, krijgt hij direct vele postieve reacties en berichten. ‘Eén van de mensen die mij een bericht stuurde was John van Oosterhout (een bekende Brabantse zanger) met de vraag of ik tijdens zijn Cd-presentatie wilde optreden’, aldus Justin.

Wat eerst nog lijkt op een uit de hand gelopen hobby, verandert plotsklaps in een serieuze muzikale carrière als hij in aanraking komt met JDH Music en Jurgen Kuppens. Zij realiseren zijn debuutsingle ‘Annemiek’ die meteen diverse playlisten weet te vinden en een bescheiden hitje genoemd mag worden.

Hierna doet Justin Haverhorst mee aan diverse talentenjachten en bereikt tijdens de talentenjacht van ADS Studio & Muziekproductions zelfs de 1e plaats! De 1e prijs is een compleet verzorgde muziekproductie inclusief 50 CD’s en videoclip. Justin brengt hierdoor zelfs zijn eerste eigen EP (Gewoon ik) uit met daarop onder anderen zijn debuutsingle ‘Annemiek’, ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw, ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis. Hierna volgen de singles ‘Weekend’, ‘Wat zou je doen’, Kom en ga met mij mee’ en ’Eenzame Kerst’.

Voor zijn nieuwe single gaat Justin Haverhorst een samenwerking aan met de bekende producer Peter La Haye. Justin wil na alle feestmuziek iets anders proberen en gaat op zoek naar diverse muziekstijlen. Dit resulteert in de prachtige door Peter gecomponeerde en geproduceerde powerballad ‘Wij kunnen alles overwinnen’, waarvan Maurice Noort de tekst schrijft.

Justin hoopt dat anderen zich met dit liedje kunnen identificeren en is supertrots op het artwork van de single omdat dit door zijn vader is gemaakt. ‘In deze korte tijd heb ik geleerd dat muziek voor mij heel erg belangrijk is. Ook vind ik het erg leuk om mensen te vermaken. Dat ik dat op deze manier kan combineren vind ik geweldig’, aldus Justin.
De release en promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website www.zangerjustin.nl
Info & boekingen justinhaverhorst@hotmail.nl / 06 46173727
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Peter van Kesteren
Studio Lahayesoundproductions.nl
Mastering Promastering.nl
Publishing Ultimate Music Publishing
Clip Productie JvDRecording.nl / Jaap van Didden

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This