Kimberly – Er is altijd wel wat

Artikelnummer SR13014
Barcode 8700001818254
Releasedatum 19-02-2013
Label Storm Records
Artiest(en) Kimberly
Titel Er is altijd wel wat

 

ZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Kimberly Er is altijd wel wat NLCW61300023 3:20
02 Kimberly Er is altijd wel wat (OB) NLCW61300024 3:20

Def Rhymz reikt nieuwe single “Er is altijd wel wat” uit aan zangeres Kimberly

Kimberly is een spontane, sympathieke zangeres met een eerlijke uitstraling. Haar vrolijke lach en glasheldere herkenbare stemgeluid maken haar tot een veelzijdig talent. Door haar jarenlange ervaring weet zij een groot publiek te entertainen met een zeer breed muziekrepertoire.

Al op zeer jonge leeftijd wist deze dame al één ding zeker: later zou ze zangeres worden. Rond haar 18e levensjaar begon ze met karaoke wedstrijden mee te doen om zo een beetje van haar podiumangst af te komen. Heel Noord Holland ging ze door om maar zo veel mogelijk te kunnen zingen. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, want menig karaoke wedstrijd won ze.

Toen kwam de tijd voor het echte werk en besloot ze te gaan zingen in bandjes op diverse bruiloften en partijen. Ondertussen ontwikkelt Kimberly zich steeds verder en op diverse plaatsen door het hele land luistert zij feesten en partijen op en maakt zij een muzikale tour door verschillende genres. Van Hollandse meezingers tot Engelstalige classics en van moderne popmuziek tot Rock and Roll.

Maar ze wilde meer en om dit te bewerkstelligen heeft Kimberly gekozen om zich te omringen met professionals uit het artiestenvak. Het is nu haar nieuwe uitdaging om ook een grotere en landelijke bekendheid te krijgen zodat ook de rest van Nederland kennis kan maken met de sympathieke en talentvolle Kimberly.

Kimberly gaat een samenwerking aan met Storm Records en komt begin dit jaar, na 2 leuke covers, met haar eerste echte eigen single uit: “Het hele leven moet een feestje zijn”. Ze scoort hiermee veel waardering en diverse playlists op diverse belangrijkste radio stations.

Haar nieuwste single heet “Er is altijd wel wat” en is geproduceerd door top producer Jeroen Dirksen in de WorldVision Studio’s in Duitsland. Jeroen Dirksen die o.a grote hits produceerde voor artiesten zoals Thomas Berge en Andre Hazes kwam zelf met het idee en schreef en produceerde deze geweldige nieuwe single voor Kimberly.

Def Rhymz zal de single op 3 maart officieel uitreiken aan Kimberly in Cafe de Kroeg in Den Helder.

Website: Kimberlyontour.nl
Boekingen: Feestartiesten.nl

Muziek / Tekst: J. Dirksen / J. Dirksen, H. Spit
Productie: Jeroen Dirksen

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

CD-persing, release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hitfacts:
29-03-2013 – TV Oranje (Playlisted) (#34)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kimberly – Er is altijd wel wat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This