Lars Wigman – Wij gaan voor goud

Artiest/Act Lars Wigman
Titel Wij gaan voor goud
Releasedatum 27-05-2022
Artikelnummer 722000934
Barcode 8719884091029
Label Music Experience
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Lars Wigman Wij gaan voor goud NLWW82200005 3:18

Zanger Lars Wigman met debuutsingle WIJ GAAN VOOR GOUD

De 23-jarige in Westervoort geboren en getogen zanger Lars Wigman had zijn eerste optreden toen hij 18 jaar oud was. In datzelfde jaar bezocht hij voor het eerst de Music Experience Studio. Hier gaf hij aan dat hij 2 dromen had die hij in zijn leven wilde verwezenlijken: Een eigen bedrijf in de autohandel en een eigen single uitbrengen. Een half jaar geleden is zijn eerste droom werkelijkheid geworden, want doordeweeks werkt Lars als autoverkoper en monteur in zijn eigen bedrijf LAWI Auto’s. In de weekenden laat hij zijn stem klinken op de feestjes die hij mag bijwonen.

Met de release van zijn debuutsingle Wij gaan voor goud gaat hij ook zijn tweede droom waarmaken, De tekst van het nummer schreef Lars zelf met hulp van Music Experience.

Lars Wigman hoopt in de toekomst natuurlijk nog veel meer van zichzelf te kunnen laten zien en horen en zal hierom blijven zingen. De RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Website N.v.t.
Info & Boekingen Music Experience / +31 (0)73 7114761
Socialmedia  
Muziek Richard Pot
Tekst Richard Pot, Lilly van Zon
Productie Music Experience
Arrangement Music Experience
Studio Music Experience
Clip-productie Er is bij deze release geen videoclip!
RTV Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This