Rob Zorn – Bloedje Bloedje Heet

Artiest/Act Rob Zorn
Titel Bloedje Bloedje Heet
Releasedatum 09-06-2021
Artikelnummer UD21006
Barcode 8719884070840
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied / Zomer
Hitfacts/Playlists RADIONL (A-rotatie), Continu (Continu Schijf), Unity, BINGO FM, RADIONL Top 30 (9), Oranje Top 30 (5), Klompen Toppers 25 (2), RADIONL Zomerhit 2021 (2e!), Nederlandse Lied Promotie (Zomerhit 2021!) (1e!), Spotify (1 Miljoen Streams).
Shops Spotify i-Tunes Deezer Napster
Amazon Music Tidal YouTube Music
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Rob Zorn Bloedje Bloedje Heet NLQN72100006 3:54

Volkszanger Rob Zorn luidt met ‘Bloedje Bloedje Heet’ superhete zomer in

Nu de zomer bijna daar is en de versoepelingen langzaam maar zeker op gang komen, is het tijd voor de nieuwe single van Rob Zorn. Met ‘Bloedje Bloedje Heet’ brengt hij de gevoelstemperatuur meteen al dik boven de 25 graden en weet hij al je goede en blijde gevoelens op te wekken.

Kortom, als het aan Zorn ligt, luidt deze nieuwe single het einde van een ongekend zware periode in die we niet graag terug willen. ‘Het gaat deze zomer op alle vlakken ‘Bloedje Bloedje Heet’ worden’. In de kroeg, het strand, de kermis, de terrassen, of gewoon thuis op je balkon’, aldus de altijd positieve Zorn.

‘Bloedje Bloedje Heet’ kreeg hij van componist/tekstschrijver Pascal de Vormer en Rob heeft de complete productie en arrangementen laten verzorgen door Manfred Jongenelis. De prachtige karikatuur-hoes is ontworpen door Marwin Saris van Marwinkarikatuur.nl. Release en promotie worden weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

‘Ik wil met name mijn sponsor www.piscinarobots.nl bedanken, want zonder hun bijdrage waren deze single en videoclip niet mogelijk geweest’, aldus Rob. Tot slot wil Rob benadrukken dat als het deze zomer echt ‘Bloedje Bloedje Heet’ wordt, iedereen allert blijft op honden die opgesloten zitten in te hete auto’s.

Website www.robzorn.nl
Info & boekingen Rob Zorn – 06 10059813 / robzorn@hotmail.com
Socialmedia
Muziek & Tekst Pascal de Vormer
Productie & Arrangement Manfred Jongenelis
Studio Manfred Recordings Ettenleur
Mastering Manfred Recordings Ettenleur
Koor Manfred Jongenelis, Sharona Jongenelis
Gitaren, Accordeon Manfred Jongenelis
Karikatuur-artwork Marwin Saris / Marwinkarikatuur.nl
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia
Release & RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk / +31 (0)6 51984292

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This