Martin Vincken – Hey ho Angelina (DJ Maurice Remix)

Artikelnummer SR14049
Barcode 8700001857482
Releasedatum 30-05-2014
Label Storm Records
Artiest(en) Martin Vincken
Titel Hey Ho Angelina (DJ Maurice Remix)

 

ZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Martin Vincken Hey ho Angelina (DJ Maurice Remix) NLCW61400069 2:52
02 Martin Vincken Hey ho Angelina (DJ Maurice Remix)(OB) NLCW61400070 2:52

Na grote succes op RADIONL komt Martin Vincken met speciale DJ Maurice Remix van de single!

Martin Vincken heeft als inwoner van onze hoofdstad dat echte en pure authentieke Amsterdamse stemgeluid. Hiermee won hij zo’n 10 jaar geleden het publiek voor zich toen hij in Café Peter Beense tijdens een karaokeavond plots naar de microfoon greep.

Vanaf dat moment staat Martin veelvuldig op de diverse podia van ons land. Van “Mokum in Meppel” tot het “Jordaan Festival” en ook zijn televisiedebuut volgde destijds al snel bij het Tros-programma “Een ster in veertig dagen”.

Sinds 2011 zijn er 3 singles uitgebracht: “Weekendje Parijs” in 2011, “Geef mij de zon, de zee en de zomer” en “Onder de douche” in 2012. Dit laatste nummer is in 2 versies uitgebracht. De walsversie, origineel van Johnny Jordaan, in een nieuw jasje gestoken en een après-ski versie.

Het jaar 2014 begon goed voor Martin toen hij op 3 januari de felbegeerde Party Storm Award voor aankomend talent won. Nu eind februari komt zijn nieuwe single “Hey Ho Angelina” uit op het label Storm Records. “Door alle positieve reacties op de vorige single wilde ik in dezelfde sfeer blijven, en dat is goed gelukt! Bram Koning die reeds liedjes schreef voor Ruth Jacott, Willeke Alberti, Wolter Kroes en Dries Roelvink, heeft het nummer voor mij geschreven, Manfred Jongenelis heeft het arrangement met zijn formidabele accordeon geluiden nog verder uitgewerkt en geproduceerd”, aldus een enthousiaste en dankbare Martin Vincken.

I.v.m. het grote succes van de “Hey Ho Angelina” op o.a. RADIONL, heeft DJ Maurice speciaal voor Martin een DJ Maurice Remix van de single gemaakt die vanaf 30 mei overal te downloaden is! Feest Dj nr 1 Maurice is al jarenlang succesvol met het produceren van vele feest hits voor o.a. Summerlove, Peter Beense, De Sjonnies, Trafassi, Theo Mezz, Wesley Bronkhorst, Arne Jansen, Huub Hangop en de succesvolle albums zoals Après Skihut, Recycled en Après-ski Safari. De op de A rotatie veelgedraaide, inmiddels café hit, inspireerde de succesvolle dj/producer om van deze plaat een remix uit te brengen.

Website: Martinvincken.nl
Boekingen: Feestartiesten.nl

Muziek & Tekst: A.L. Koning
Productie & arrangement: Manfred Jongenelis
Remix: DJ Maurice

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, audio conversie, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw label- en release management? Neem dan eens contact met ons op

Hit/Mediafacts:
30-05-2014 – Start van de promotie periode
30-05-2014 – Release

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Martin Vincken – Hey ho Angelina (DJ Maurice Remix)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This