Nieke – Beter als ik dans

Artiest/Act Nieke
Titel Beter als ik dans
Releasedatum 09-08-2021
Artikelnummer 721001612
Barcode 8719884074756
Label Lumineux Music
Genre Nederlandstalig / Party / Folk / Kids
Shops Spotify i-Tunes Deezer Napster
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Nieke Beter als ik dans NLY7K2100019 2:58

Zangeres Nieke schrijft zelf tekst van debuutsingle ‘Beter als ik dans’

Vorige maand had producer Luc Poublon contact met een producer van Future Music Europe. Hij vertelde dat hij voor een buurmeisje een nieuw Nederlandstalig nummer had geproduceerd en/of er eens naar geluisterd kon worden.

Voor Luc was dit weer iets heel nieuws, daar hij normaliter dance/trance producties maakt. De producer van Future Music was blij verrast en deelde mee dat hij dit wel wilde uitbrengen en vroeg wie de zangeres van het nummer was. Dit bleek een frisse jonge dame met de naam Nieke te zijn die het nummer bij wijze van grap had gevraagd op te nemen aan Luc. Het origineel is een nummer van Meghan Trainor en Nieke heeft er zelf een pakkende Nederlandse tekst opgemaakt.

De producer van Future Music Europe vond dat er nog gekoord moest worden en op bepaalde accenten is dit gedaan. Het eind product is een fris en vrolijk zomers nummer. Met haar heldere stem vertolkt Nieke de tekst en het arrangement van Luc maakt het af.

Bij Future Music vonden ze dat er mooie clip bij moest en de collega’s van Future Films werden ingeschakeld. Deze maakten een leuk concept met een verhaallijn en veel kinderen op o.a. een plein. Na het zien van het eindresultaat met de bijbehorende clip besloot Future Music dat de single uitgebracht moest worden op Lumineux Music. De RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Contact-info Nieke / niekemuziek@gmail.com
Info & boekingen www.futuremusiceurope.com
Socialmedia   Twitter Logo 
Muziek & Tekst Meghan Trainor, Thaddeus Dixon
NL-tekstbewerking Nieke
Publishing N.v.t.
Productie Wesley van de Scheur / Future Music Europe
Arrangement Luc Poublon
Studio Intialsstudio
Mastering Luc Poublon Studio
Fotografie Future Films Europe (Job)
Artwork Future Films Europe (Tessa)
Clipproductie Wesley van de Scheur / Future Films Europe
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This