Wally Mckey – Call on Me

Artiest/Act Wally Mckey
Titel Call on Me
Releasedatum 31-03-2021
Artikelnummer LOA-2021-001
Barcode 8719884067550
Label Land of Avalon Records
Genre Engelstalig / Country / Countrypop
Shops Spotify i-Tunes Deezer Napster
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest/Act Titel ISRC Tijd
01 Wally Mckey Call on Me NLTU12100001 2:44

Wally Mckey verrast met vrolijke country single ‘Call on Me’

Wally Mckey heeft vele muzikale paden bewandeld. Dit keer koos hij op veler verzoek voor een countrynummer. Country muziek is hem niet vreemd. In het verleden heeft hij ons al laten proeven van enkele prachtige countrynummers. Nu komt hij met ‘Call on Me’. Het is een eigen nummer, geen cover. ‘De tekst gaat over vriendschap en proberen te vertrouwen in de ander, maar ook in je mogelijkheden. Door dingen anders te gaan bekijken en los te laten, kom je vaak tot oplossingen’, aldus een enthousiaste Wally.

De bijhorende clip is heel bijzonder, want niet alleen Miss Playboy, en Miss Holland 2020, maar ook een aantal gevaarlijke roofvogels geven acte de précense. Het Uilennist te Ossenisse was bereid haar locatie beschikbaar te stellen voor de clip. Deze locatie was uitermate geschikt om een countrysfeertje te creëren. De clipproductie is in handen van clipmaker Ron Schmid en zijn onnavolgbare camera-assistent Said.

Wally is een van de sterren in de SBS6/Talpa-serie ‘Ik geloof in mij’. Door zijn deelname aan het programma wordt zijn naam stilletjes aan weer een begrip in het muziekwereldje. Wally is een ras entertainer en weet een feestje te bouwen overal waar hij komt. ‘Het is geen feest als Wally niet is geweest’, is zijn gevleugelde uitspraak.

De RTV-promotie van ‘Call on Me’ wordt verzorgd door UltimateDisk en over enkele weken komt eveneens de Nederlandstalige versie uit!

Website www.wallymckey.nl
Info & boekingen Wally Mckey / +31 (0)6 30309230 / +31 (0)6 642789283 / landofavalon@yahoo.com
Socialmedia   Twitter Logo 
Muziek / Tekst Wim de Vries / Karla Pelgrim
Publishing Land of Avalon
Productie Wally Mckey
Arrangement Wim de Vries
Studio Pro Music Studio
Mastering Kees Tel
Fotografie Karla Pelgrims
Artwork Elibert Maathuis
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia
Camera Said Bounadir
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This