Peter Dons – Geloof, hoop en een heleboel liefde (Album)

 

ArtikelnummerUD16519
BarcodeN.v.t.
Releasedatum12-04-2017
LabelUltimateDisk
Artiest(en)Peter Dons
TitelGeloof, hoop en een heleboel liefde

 

ZazellMegaMedia button

Beschrijving

NrArtiestTitelISRCTijd
01Peter DonsTijdNLSP416000013:24
02Peter DonsGelukkig te zijnNLSP416000023:06
03Peter DonsGeloof, hoop en een heleboel liefdeNLSP416000033:14
04Peter DonsIk weet niet waarom ik van je houNLSP416000042:24
05Peter Dons en Saskia DianSterker dan een rotsNLSP416000053:40
06Peter DonsSla je armen om me heenNLSP415000023:11
07Peter DonsJij staat naast mijNLSP416000063:49
08Peter DonsOver de tijdNLSP416000072:49
09Peter DonsKil in mijn hartNLSP416000082:49
10Peter DonsGeniet van het levenNLSP416000093:15
11Peter DonsMeiNLSP416000103:24
12Peter DonsWaar jij verschijntNLSP415000013:36
13Peter DonsPlots was jij wegNLSP414000023:21
14Peter DonsLianneNLSP416000113:51

 

Peter Dons viert 12½ jarig jubileum met nieuwe single, album en theatershow!

In september van dit jaar is het precies 12½ jaar geleden dat Peter Dons officieel is begonnen om van zingen zijn beroep te maken! 15 oktober 2016 viert hij dit heugelijke feit met een schitterende jubileumshow in Theater Zuidplein te Rotterdam.

“Geloof, Hoop en een heleboel Liefde”, is de titel van zijn nieuwe album die in 2017 in release zal gaan en alle 14 liedjes zijn geproduceerd door Peter van Leerdam in de High Waves studio te Maasland. Peter van Leerdam is samen met Peter Dons tevens verantwoordelijk voor de composities en teksten van enkele liedjes op het album. De mastering is verzorgt door Ocki Klootwijk van de Rock Town studio in Rotterdam. Ernst Klip is verantwoordelijk voor de prachtige coverfoto evenals de overige foto’s van het album.

“De 14 liedjes die op dit album staan hebben allemaal te maken met geloof, hoop en liefde, met teksten die een ieder op zichzelf zou kunnen vertalen. Het album bevat naast enkele zelf geschreven liedjes, ook covers en liedjes die speciaal voor mij zijn geschreven waaronder een duet samen met Saskia Dian (Voice of Holland). Met de jubileumshow van 15 oktober a.s. en het uitbrengen van het nieuwe album, staat er een hoop te gebeuren en de spanning stijgt met de dag” aldus Peter.

De gelijknamige single “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” wordt begeleid door een prachtige, sfeervolle videoclip die weer geproduceerd is door JvD-Video uit Vlaardingen.

Discografie:

2007 – Hoog Tijd
2009 – Wat Waren We Groen Toen
2011 – Moonlight And Roses
2013 – Peter’s Kerstwens
2014 – Plots was jij weg (Single)
2015 – Waar jij verschijnt (Single)
2015 – Sla je armen om mij heen (single)
2016 – Geloof, hoop en een heleboel liefde (single)
2017 – Geloof, hoop en een heleboel liefde (album)

Info & boekingen: Peterdons.nl / +31 (0)6 53186386

Muziek / Tekst: P. Dons, P. v Leerdam / P. Dons
Productie: Peter van Leerdam / Highwaves.nl
Mastering: Ocki Klootwijk / Rock Town studio’s

Videoclip Productie: Jaap van Didden / Jvdvideo.nl
Artwork: Roaxdesign.com
Fotografie:  Ernst Klip

Cd persing en Digitale promotie: UltimateDisk.nl

Hit/Mediafacts:
12-04-2017 – Start van de officiële promotie periode van het album
12-04-2017 – Release van het album
15-10-2016 – Jubileumshow in Theater Zuidplein te Rotterdam
04-10-2016 – RADIONL – Shownieuws
04-10-2016 – TV Oranje – Shownieuws
04-10-2016 – Start van de officiële promotie periode van de single
01-10-2016 – Release van de single

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peter Dons – Geloof, hoop en een heleboel liefde (Album)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This