Peter van der Plas – Señorita

Artiest/Act Peter van der Plas
Titel Señorita
Releasedatum 20-09-2021
Artikelnummer 721001909
Barcode 8719884077139
Label Leico  Music
Genre Nederlandstalig / Latin / Party
Playlists Radio Continu
Shops  
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Peter van der Plas Señorita NLNJ12100012 2:58

Haagse volkszanger Peter van der Plas verlangt terug naar zijn ‘Señorita’

De Haagse volkszanger Peter van der Plas heeft de afgelopen periode niet stilgezeten. Na het prachtige ingetogen ‘Zij geeft me kracht’ en het zomerse ‘Zomer Vibes’, komt de sympathieke Haagse zanger met een vrolijke opzwepende single genaamd ‘Señorita’.

Voor deze single gaat Peter een samenwerking aan met de bekende producer Peter van Kesteren van Leico Music. De realisatie van de videoclip is weer in de vertrouwde handen van zijn maatje Wesley van der Leur van W81Photography. De RTV-promotie wordt opnieuw verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

‘Toen ik de studio inging wist ik eigenlijk niet echt wat ik wilde. Maar toen Peter van Kesteren met me in gesprek ging, kwamen we er achter dat ik de voorkeur heb voor Spaanse klanken. Het deed me terugdenken aan zomerse vakanties waar ik altijd iets leuks aan de haak probeerde te slaan. Heel spannend allemaal, je denkt de hele dag, iedere minuut aan haar, maar stel je voor dat ze nee zegt? Uiteindelijk werden het onvergetelijke vakanties, want oh oh die Señoritas brachten me naar een andere wereld’, aldus een lachende Peter van der Plas.

Peter heeft een hoop plannen en ideeën opgedaan tijdens de Corona-periode, dus ga er maar vanuit dat er een hoop nieuwe projecten aan zitten te komen. ‘Ook staan er nog twee samenwerkingen op de planning, maar daar vertel ik binnenkort meer over, eerst maar weer ‘ns terug naar het oude normaal’, vertelt hij.

Website N.v.t.
Info & boekingen Peter van der Plas / peter.vanderplas@icloud.com / +31 (0)6 14950511
Socialmedia  
Muziek & Tekst Peter van Kesteren
Publisher Ultimate Music Publishing
Productie Peter van Kesteren
Arrangement Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Koor Louisa Verwoert
Gitaar Jeroen Daniels
Accordeon Mark Pepping
Fotografie & Artwork Wesley van de Leur / W81Photography
Clipproductie Wesley van de Leur / W81Photography
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (een divisie van Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This