Jimmy-D ft. Janey Rowen – Hopelessly devoted to you

Artiest/Act Jimmy-D ft. Janey Rowen
Titel Hopelessly devoted to you
Releasedatum 10-09-2021
Artikelnummer 721001815
Barcode 8719884076361
Label Leico  Music
Genre Engelstalig / Moombahton / Party / Dance
Shops Spotify i-Tunes Deezer Napster
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jimmy-D ft. Janey Rowen Hopelessly devoted to you NLNJ12100013 3:18

Jimmy-D en Janey Rowen met festival-banger ‘Hopelessly devoted to you’

DJ/Producer Jimmy-D en zangeres Janey Rowen komen met een remake van de Wereldhit ‘Hoplessly devoted to you’ in een festivaljasje. ‘Dit is wat we de mensen hadden beloofd en geduld wordt altijd beloond, daarom presenteren wij deze ‘festivalbanger’, aldus Jimmy-D.

Jimmy had recent al een bescheiden hitje met Peter van der Plas & Janey Rowen ‘Zomer Vibes’. De samenwerking met Janey was zo goed bevallen dat ze besloten om samen een een nieuwe single te maken.

Voor de productie ging Jimmy-D opnieuw een samenwerking aan met Peter van Kesteren van Leico Music die tevens verantwoordelijk is voor de mix en de mastering. Het klassieke geluid van Janey Rowen en de moderne muzikale vibes van DJ Jimmy-D, brengen de 70’s hit ‘Hopelessly devoted to you’ naar the next level.

Jimmy-D
De zeer talentvolle in Den Haag geboren en getogen DJ-Producer Jimmy-D begon reeds op 9-jarige leeftijd met zijn muzikale carrière. Het begon allemaal op tienerparties, maar ondertussen draait hij alweer 16 jaar op vele feesten, evenementen en partijen. Ook is hij werkzaam als producer in diverse muzikale stijlen waaronder Moombathon, EDM en House. Zijn grote droom is toch echt om een hit te scoren en natuurlijk een gouden plaat te ontvangen voor zijn productie. ‘Mijn uiteindelijke doel is om zowel in binnen- als buitenland te draaien. Believe in your dreams en never give up, zo kom je naar de top’, aldus een enthousiaste, zelverzekerde Jimmy.

Binnenkort kunnen we diverse nieuwe muzikale samenwerkingen tegemoet zien en horen met artiesten als Jacqueline Lemaire, Peter van der Plas, en Gerrit Schneider. Ook volgt er volgend jaar een samenwerking met JEWELS, (Amerika), Lamar (Amerika) en Cala & Karmine (Italie). Momenteel is hij druk bezig met de realisatie van een album dat medio 2022 gaat uitkomen genaamd ‘VERBAZEN’. Na de corona hoopt Jimmy-D weer te kunnen optreden op evenementen als Strandwal Festival, Parkpop, Museumnacht Den Haag, Den haag Outdoor, diverse clubs e.v.a.

Janey Rowen
De sympathieke 29-jarige zangeres Janey Rowen uit Zoetermeer is voor het zingen geboren en zingt al sinds haar 13e levensjaar. Haar bijzondere stem is doordrenkt van de Soul en Country invloeden en klinkt alsof ze al diverse levens achter de rug heeft. Haar inspiratie haalt ze uit het genre van de jaren zestig waarbij zowel haar moeder als haar oma een extra stimulans hebben gegeven. ‘Ik houd eigenlijk al vanaf dat ik heel jong was van de oude muziek uit de 60’s en 70’s en wil eigenlijk dat stukje van vroeger terug halen naar nu, want dat was nog ‘ns echt muziek!’ aldus Janey.

Janey heeft haar eerste sporen in de muziek reeds verdiend met haar debuutsingle uit 2020 ‘Be My Baby’ en ‘Zomer vibes’ (samen met Peter van der Plas).

Wie wil genieten van haar vertolking van ‘Hurt’ van Timy Yuro, ‘Be My Baby’ van The Ronettes, ‘Crying’ van Roy Orbison, Elvis, Dolly Parton of de nummers van LeAnn Rimes, kan haar boeken voor ieder evenement. ‘Ik hoop ooit op een groot podium te mogen staan en daar de mooie oude nummers en countrynummers te mogen zingen zoals mijn grote voorbeeld LeAnn Rimes’, vertelt Janey.

Website N.v.t.
Info & boekingen Jimmy-D Jimmy Smit / +31 6 18746485 / jimmysmit16@gmail.com
Socialmedia Jimmy-D  
Info & Boekingen Janey Rowen Janey Rowen / +31 6 25203733 / janeyrowen@hotmail.com
Socialmedia Janey Rowen  
Muziek & Tekst John Farrar
Productie Jimmy-D / Peter van Kesteren
Arrangement Jimmy-D / Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Koor Peter van Kesteren
Gitaar Remco Schilder
Fotografie & Artwork Wesley van de Leur / W81Photography
Clipproductie Wesley van de Leur / W81Photography
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (een divisie van Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This